Nu e nimic neobisnuit sa folosesti ob, nu sunt riscuri. Poti folosi linistita. Si daca mai ai intrebari de genu intreabati Mama.
Mama mi a dat un raspuns de genul:"esti nebuna cum sa folosesti asa ceva vrei sa te dezvirginezi? sunt o tampenie!"e cv nou pentru mine si e normal sa ma interesez inainte
Salut. si eu stiu ca OB nu sunt periculoase. dar mai stiu ca sunt pentru femei care si-au pierdut virginitatea... si ca sunt recomandate cand porti fusta.
Ob-urile nu sunt sa le folosesti continu,indierent ca esti sau nu virgina e mai bine sa fie folosite doar ocazional, nu sunt recomandate sa inlocuiasca tampoanele obisnuite, tu ca virgina poti sa te dezvirginezi cu asa ceva, e mai bine sa le eviti, de durut nu are ce sa doara dar totusi este un corp strain in interior si chiar nu iti recomand
Bună!
Am să-ţi răspund chiar dacă NU sunt fată!
NU contează ce senzaţie au "experimentat" alte fete ( virgine ) în momentul în care au folosit OB-uri deoarece fiecare fată are un himen şi un vagin UNICE ca formă!
Depinde de mărimea orificiului himenal şi de cât de strâmt este vaginul fetei...
Inconfortabile nu au de ce să fie; cel mult, poate la început ( la introducere, sau imediat după ) deoarece este "uscat".
Dureroase NU au de ce să fie - totuşi, atenţie să nu-l laşi prea mult ca să nu fie îmbibat "la maxim".
Folosirea OB-urilor mini NU implică riscuri : cu CONDIŢIA ca orificiul ( tău ) himenal să NU fie mai mic decât OB-ul mini!
Oricum, NU este indicat să foloseşti OB-urile tot timpul ( ele NU trebuie să înlocuiască utilizarea absorbantelor/tampoanelor obişnuite ) - ele trebuie folosite doar la ocazii "speciale" ( în cazul unei ţinute mai transparente/de gală; ori când mergi la baie, la mare sau la piscină ).
Chiar dacă eşti virgină, poţi folosi OB mini - vezi linkul :
http://www.carrefour-online.ro/......241433.png
Vezi diferenţa de mărime între OB mini şi cele normale la linkul :
http://m.cdn.blog.hu/ki/kittyna/image/ob.JPG
După cum observi din poză, cele mini sunt mult mai MICI - deci, le poţi folosi LINIŞTITĂ chiar dacă eşti virgină!
Vezi şi Prospectul OB mini la linkul :
http://www.prospecte.net/prospect-ob-igiena-intima
Le foloseşti doar pentru 20 ( MAXIM 30 ) minute cât stai în apă, iar când ieşi din apă TREBUIE să mergi să te schimbi ( schimbi OB-ul sau pui absorbant ).
NU poţi sta mai mult de 30 minute în apă deoarece OB-ul se îmbibă cu apă.
NU-ţi recomand să foloseşti absorbant când intri în apă deoarece se îmbibă cu apă mult mai REPEDE decât OB-urile!
Nu trebuie să foloseşti pantaloni scurţi ( pentru "camuflare" ).
Înainte de a intra în apă te duci la toaletă şi îţi pui un OB mini, apoi intri în apă şi stai MAXIM 30 minute, după ce ieşi din apă mergi iar la toaletă şi schimbi OB-ul sau îţi pui absorbant.
Când vrei să intri iar în apă REIEI "ritualul".
Asta este SINGURA soluţie acceptabilă!
Poţi intra liniştită în apă că NU se întâmplă nimic rău.
Cel mult, dacă apa este mai rece, se poate întâmpla să ţi se reducă fluxul sângerării menstruale sau să se oprească de tot pentru câteva ore.
Toate cele bune.
anonim_4396 întreabă: