| Agnes00 a întrebat:

As vrea sa stiu mai multe despre tratarea hepatitei c cu interferon si despre hepatita c in general.

Am citit tot ce se poate citi, am un prieten care urmeaza un program cu interferon si ribavirina de 9 luni, regim alimentar foarte strict, dar as vrea sa stiu daca exista oameni care pot vorbi din experienta, nu doar sa citesc teorie. Efectele interferonului pana la acest moment sunt: caderea parului, oboseala, lipsa erectiei si portiuni deshidratate ale pielii.

Cand ar putea reveni totul la normal?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| IMC90 a răspuns:

Tratamentul cu interferon este greu si trebuie urmat cu strictete... Din pacate, sansa de recidiva a bolii exista, chiar si dupa ce viremia a scazut la 0.

Multa bafta, nu este o lupta usoara.

| aurasauras a răspuns:

Este foarte greu si bun in acelasi timp.Depinde de organism in cat timp revine la normal,conteaza si varsta. Daca e cuminte din punct de vedere alimentar,ceea ce este greu, in toate alimentele sunt tot felul de substante chimice ce afecteaza ficatul, isi revine perfect.Sanatate,ramane valabil...Mancam ca sa traim nu traim ca sa mancam.