anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

As vrea sa stiu pana la ce varsta cresc fetele.Am 16 ani si doar 1, 49.Credeti ca mai pot creste? mersi pentru raspunsuri!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| tyana a răspuns:

Neaparat sa faci un sport gen baschet sau inot.De asemenea cat mai multe sarituri, sa iti fixezi pe un perete zone cat mai inalte pe care sa le atingi in saritura, cu varful degetelor.

| OanaG a răspuns:

20 de ani, dar depinde si de statura parintilor tai, daca ei sunt scunzi nu prea ai ce face!

| DeeDee007 a răspuns:

Pana la 18 ani mai poti creste dar cu maxim 5 cm.ar fi bine sa te apuci sa practici un sport ca sa te dezvolti mai mult.ser ca ti-am fost de ajutor

| Bii26 a răspuns:

Bună
Eu din liceu nu m-am mai înălţat.
De la 18 ani.Mai ai timp să creşti.
Pa, pa

| ronnie89 a răspuns:

18-19 ani happy ca sa-ti fortezi limitele trebuie sa urmezi niste reguli stricte. sport cum ar fi: inot, baschet, kicking, mersul pe bicicleta, si mult stretching asta trebuie sa faca parte din rutina ta zilnica! Pe langa asta trebuie sa-i acorzi o deosebita importanta si alimentatiei! hrana bazata pe proteine de calitate vitamine minerale din abundenta, ca suplimente nutritive (calciu cu vit D3)si (arginina-ornitina) sau Natural HGH cei implicati cu secretia hormonilor de crestere. alta regula stricta ar fi odihna, trebuie sa te odihnesti suficient dar, cel mai important este sa prinzi orele intre 22:00 si 00:00 atunci se secreta HGH. si astea sunt cele mai importante credhappy si ar mai fii... daca ai nelamuriri, astept intrebari...happy