Daca ai facut sex neprotejat in a patra zi de la venirea menstrei, adica pe 6 nu poti ramane insarcinata in acea perioada. Daca ai facut in a patra zi de la sfarsitul menstrei, adica pe 10, e o perioada posibil fertila. Numara intotdeauna zilele din prima zi de sangerare, nu altfel ca te incurci.
Durerea de sani din a doua zi nu este simptom de sarcina. Primele simptome le ai cam cand ar trebui sa-ti vina din nou menstra.
Spalarea cu Intimate intravaginal este total nerecomandata fiindca iti distruge flora normala si te predispune la infectii, in special cu Candida. Oricum, efectul ei contraceptiv este minim si nu merita riscurile.
Mai incearca un test de sarcina, de la alta firma si fa-l din urina de dimineata, chiar daca pe el scrie ca nu e nevoie (e mai sensibil asa). Oricum, un raspuns clar vei avea cam la inceputul lunii februarie, pana atunci orice test negativ trebuie interpretat cu prudenta.
Daca ai avut mai putine zile de menstruatie nu inseamna ca esti insarcinata. poate ai fost stresata, ai niste dereglari hormonale sau esti perfect sanatoasa. un alt lucru pe care al trebui sa-l stii e chiar daca te speli si inauntru, acest lucru nu te fereste de sarcina. cel mai bine e sa astepti urmatoarea menstruatie sa vezi daca iti intarzie si atunci sa-ti mai faci un alt test de sarcina. daca iti vine normal nu cred ca ai motive de ingrijorare. succes!
Nu fi speriata e dor o alarma falsa, eu am facut mii de teste pentru ca nu imi venea cu lunile si niciodta nu imi iesea paozitiv pentru eu chiar imi doream lucrul acesta.gandeste te ca poate fi vorba si despre o raceala mai puternica care netratata la timp duce la compilcatii.multa sanatate
Salut! Din pacate, nu poate sa-ti spuna nimeni daca esti sau nu insarcinata, dar un lucru e sigur: nu ai simptome de sarcina in prima zi dupa un contact sexual neprotejat. Simptomele apar la cel putin doua saptamani dupa conceptie. Si, teoretic, daca contactul sexual a avut loc la 4 zile dupa incheierea menstruatiei, ar trebui sa fie ok. Totusi, nu te baza pe asta. Sunt femei care raman insarcinate si in prima zi dupa ciclu, deci... Mai fa unul sau doua teste de sarcina, ca sa stai linistita, si asteapta urmatoarea menstruatie. Succes!
Probabil ca nu esti, sunt foarte bune toate sfaturile, mai incearca un test si ai rabdare pana la urmatoarea menstruatie.
Te rog si eu din tot sufletul, foloseste metode contraceptive viabile, nu calendar si spalaturi... Nu vrei nici boli nici avorturi, crede-ma pe cuvant ca ambele situatii sunt super-super nasoale... Daca ai parteneri ocazionali, foloseste prezervativul fara niciun fel de discutii, nu stii pe unde au mai "fost". Aia cu "reduce placerea" e un mit - sunt atatea "artificii" pe care le poti folosi pentru a creste placerea, incat si uiti ca ai prezervativ Daca relatia e serioasa, mergeti amandoi la doctor si faceti-va analize si cere-i ginecologului tau sa-ti prescrie anticonceptionale daca vreti neaparat sa scapati de prezervativ.
Durerea de sani este pentru ca ai avut zile mai putine de ciclu.
Daca este sa fi gravida vei avea dureri de sani pe 4 februarie cand va trebui sa iti vina iar ciclu si organismu va detecta ceva.
Fa un nou test de sarcina dar pe 26 ianuarie!
Sincer nu te poti lua dupa testele de sarcina tot timpul si eu am patit-o mi-a iesit negativ si eu eram insarcinata, cel mai bine este sa mergi la un consult ginecologic si vei sti sigur, dar daca tu nu vrei o sarcina incearca sa te protejezi cu prezervative, dar oricum nu prea poate fi o sintoma de sarcina inca din a doua zi dupa contactul sexual, oricum bafta.