| jumpper a întrebat:

As vrea sa stiu si eu o reteta naturista pentru cresterea parului. Mi-a dat cineva mai demult o reteta cu ulei de ricin, alcool rafinat, vit A si galbenus de ou, dat nu mai stiu cantitatea. Oricum astept si alte retete, si cre credeti ca e mai buna.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| fabiola a răspuns:

Am publicat aici o reteta care sper sa thttp://www.medicina-naturista.ro/......ului.htmle ajute!

| Ioana05 a răspuns:

Adauga la reteta de mai sus si ulei de masline, pentru ca si acesta e bun pentru regenerarea parului. Cantitatea e de: 1 capsula de vitamina A, 100ml de ulei de masline, 5 picaturi sau o lingurita de ulei de ricin si un galbenus de ou.

In plus ai putea sa incerci cu tincutura de ardei iute neaparat diluata cu apa, la 2-3 picaturi de tinctura 100ml de apa, pentru ca ajuta.