| Alexandru_8107 a întrebat:

As vrea sa stiu, tabletele TANAKAN (extract standardizat de Ginkgo biloba) 40mg cate se iau pe zi? Si pentru ce sunt?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| alessia5158 a răspuns:

Este un medicament cu efect vasodilatator--- se foloseste la indicatia medicului ( in general, este recomandat batranilor). Vezi aici rubrica "indicatii" din prospect :http://www.paginafarmacistilor.ro/medicamente/prospect-tanakan-1813/ Doza de administrare este recomandata tot de catre medic--- in prospect scrie : 1 tableta de 3 ori/zi sau, in cazul in care medicamentul este sub forma de solutie, se administreaza 3 doze a cate 1ml/zi. Fiind un medicament, nu-l folosi fara prescriptie medicala. Numai bine!

| PetreConstanta a răspuns:

Daca tu nu stii care le cauti de unde sa stim noi?

| Alexandru_8107 explică:

Am fost la trei medici diferiti si fiecare mi-a dat indicatii diferite. Unul mi-a spus 3/zi.Altul 1/zi, iar celalat 2/zi.Pe care sa-l cred?

| andreyxmen a răspuns:

Sunt pentru tensiune si se iau numai dupa indicatia medicului.