| No a întrebat:

As vrea sa va impartasesc cateva masuri de precautie inventate de mine pentru a tine raceala departe in aceasta iarna :
- 1 lingurita cu miere daca te ustura/doare gatul
- ceai cald
- dropsuri verzi cu menta ( din acelea de gat )
- mereu sa te imbraci bine in zilele reci
Voi credeti ca aceste masuri de precautie ma vor tine departe de raceli in aceasta iarna? Ce credetibatting eyelashes Orice sfat ( serios ) este bun!

P. S. mai ales ca acum, de cand a inceput scoala, au racit multi din clasa. suntem 40 in clasa! straight face

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| SamSon a răspuns:

Chiar sunt foarte folositoare, dar in caz de epidemie cel mai bun este vaccinul!

| robertpaul a răspuns:

Adauga usturoi la ceea ce iei.in fiecare zi putin usturoi, la mancare da rezultate.Eu obisnuiesc sa mananc usturoi, la mancare. Locuiam in Italia acum 3 ani si in casa unde locuiam sora,fratele,cunatul si nepotele au luat o gripa de ziceai ca e altceva mai rau-febra, dureri de cap, varsaturi etc.Eu am fost singurul care nu a luat gripa, deorece mancam usturoi.)))

| Leonard08 a răspuns:

Nu sunt rele sfaturile...
Eu iarna, cand ma duceam la scoala, ma spalam in fiecare dimineata pe cap(probleme cu matreatahee hee ) si apoi la 5 minute ieseam din casa happy
Nu am avut niciodata probleme de sanatate din cauza asta. Uneori mi se intampla sa imi curga nasul, dar nimic altceva big grin

| RELIABLE a răspuns:

Metodele tale sunt bune daca esti racit mai ales miera daca esti fumator dar pentru a preveni raceala i-a tinctiura de propolis.

| BluX a răspuns:

40 in clasaaaaaaa?:o:o:o oricum ia si 2 vitamina C pe zi tongue