| irynna a întrebat:

As vrea sa va intreb ceva, ce ma preocupa.de ceva timp cand imi fac baie apa se coloreaza intr-un roz dar mai ales cand ma spal pe maini am observat ca este de culoare roz mai deschis sau mai inchis.intr-o zi m-am speriat si mi s-a facut rau. ce poate fi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
tundenana
| tundenana a răspuns:

Nu ai ceva haina noua... ceva rosu sau roz care sa iti coloreze tegumentele? mie mi s-a intamplat de la blugi... mi-a colorat tegumentele in albastru si cand am facut baie apa era de un albastru deschis... nu stiu ce poate fi altceva...

12 răspunsuri:
tundenana
| tundenana a răspuns:

Sigur nu conducta e problema? poate se fac reparatii la conducta de apa... ai verificat apa inainte sa bagi mainile sau sa faci baie? si mie mi se mai intampla sa vad ca apa din vana nu e curata e un roscat deschis ...vine de pe conducta... sau poate te dai cu ceva crema? poate ai o crema de corp care are colorant si cand faci baie sau te speli pe maini se spala si de aceea se coloreaza, m-ai facut curioasa...

Bula
| Bula a răspuns:

Te sangerezi cumva in timpul baii?
O sangerare poate colora apa din vana.

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Sar putea sa fie din cauza conductei.happy

| borsec a răspuns:

Poate te dai cu o lotinue de corp care are in compozitia ei si ulei siliconic volatil colorat cel pentru hidradare.

| borsec a răspuns:

Chiar nu stiu de la ce poate fi Iryna, m-ai bagat in ceata. Poate are dreptate tundenana o fi de la haine.

| irynna explică:

Nu este de la apa de la apa de la baie sunt absolut sigura de asta pentru ca am incercat sa ma spal si cu apa plata si are acelasi efect, iar in privinta cremeleo nu folosec nimic ce coloreaza

| irynna explică:

Aliosa6, uneori folosesc lotiune de corp dar chiar daca nu folosesc in ziua respectiva, se intampla acelasi lucruworried

| irynna explică:

Va multumesc! e posibil sa fie si de la haine.

| irynna explică:

Supersax, chiar nu era cazul de bancuri.am votat raspunsul tundenanei pentru ca m-am gandit ca ar fi una din posibilitati!

| georgianacas a răspuns:

DECI SPUN SINCER NAM MAI AUZIT ASA CEVA. Dar poate ca nu e ceva, du-te intai consulta medicul si vezi daca e ceva. Dar nu te speri, fii tare!big grinbig grintongue:X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti speciala.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asta imi aduce aminte de un banc. Cica merge unu' la doctor si se plange ca s-a trezit cu testicolul stang albastru. Se uita doctorul la el, apoi la outz si decide: trebuie taiat. dupa ce il convinge pe nene ca trebuie taiat, il taie. Dupa 2 saptamani apare iar nenicu' si zice ca s-a trezit cu oushorul drept albastru. I-l taie doctorul si pe acela, oricum tipul avea 55 de ani si nu-i mai trebuiau copii, iar de femei se saturase de cand ii mancase viata nevasta-sa. Nasol a fost cand a venit la doctorash sa-i arate ca si penisuca era albastru. Doctorul, dornic sa-l faca bine pe tovarasul nostru, i-a montat un tub in locul instrumentului mai sus amintit, bineinteles dupa ce l-a taiat si l-a expus la muzeu, langa al lui Terente. Lovitura a venit dupa inca doua saptamani, cand vine omul nostru si-i zice doctorului ca amu are piciorul drept albastru. la care doctorul, masurandu-l atent si gandind profund, zice:
Nene, sa fie oare de la blugi?!