Indicele masei tale corporale calculata dupa adulti este 26. 9iar normal este intre18, 5si 25 iar greutatea este intre 61si 82kg, iar circumferinta in talie nu trebuie sa depaseasca 102la barbati si 88cmla femei, deci tu ai o supraponderabilitate cu risc crescut de boli metabolice mai tarziu, deci ai grija ce faci de acum inainte pana nu te imbolnavesti din cauza kg in plus.
Observ ca TPU a devenit un site unde intrebarile normale primesc raspunsuri ironice iar intrebarile scrise la misto au chiar zeci de raspunsuri.
http://www.doctor.info.ro/calculator_greutate_ideala.html
Bent ai si tu dreptate insa el a zis,, dupa parerea voastra". Cel mai probabil s-a uitat in oglinda insa vrea sa stie si parerea noastra.
Esti cel mai frumos, cel mi inteligent, cel mai dorit de toate fetele, cel mai cel...multumit? Asta ai vrut sa auzi? Scuza'ma da intrebarile astea sunt de prost gust
Nu spun ca esti grasa doar un pic plinuta.Eu as zice sa faci un pic de sport zilnic.
La 1. 81 ar trebui sa ai cam 77-78.la baieti nu e ca la fete. Ei trebuie sa aiba cu 5kg in minus fata de inaltime, pe cand la fete trebuie cu 10kg. Oricum nu daca ai mai slabi putin, macar pana la 83-85 kg a fi ok.
by daii
Aaaaa si am uitat sa va zic ca am si multi muschi dar recunosc ca si ceva grasime corporala si pentru stirea ta bent nu sunt gras adica cu burta
Poi cauta pe google"greutatea ideala" si o sa vezi singur daca esti bine sau rau.bye
BeastMaster întreabă: