, in locul tau nu mi-as dori asa ceva, ai grija ce iti doresti, cand aveam 10-12 ani imi doream acelasi lucru , aCUM LA 15 ani s miop, si iti spun, nu mi-as dori sa fi in locul meu, imagineazati cumar fi sa nu vezi la sub un memtru, de la 1 metru sa vezi neclar [tulbure ], fa un test, ia o pereche de ochelari cu care vezi tulbure si poartai o zi, si ai sa vezi ca nu ti-ai mai dori asa ceva, s 2 tipuri de boala principala miopie si perbitism, miopia- vezi aproape si nu vezi la departare si perbitis, exact invers
daca chiar doresti sa chioresti uitete cu benoclu in soare
spor!
Este foarte simplu. Cumpara-ti ochelari cu lentile DOAR transparente, fara dioptrii
Exista ochelari cu lentile fara dioptrii, care s-ar putea sa nu iti afecteze vederea, dar mai bine mergi si intrebi la un cabinet oftalmologic
Poarta ochelari cu lentile fara dioptrii, daca iti plac asa mult. Numai bine!
Poti sa-ti faci o pereche de ochelari fumurii cu zero dioptrii. Nu uita totusi ca ochelarii nu te fac nici destept, nici educat, nici cult, nici corect, nici puternic, nici demn de incredere,...
Bafta!
Voi astia fara probleme va inventati necazuri. Asculta-ma! Port ochelari de 22 de ani si inca mai am acelasi vis erotic: sa adorm la film spontan, fara sa fie nevoie sa-mi scot ochelarii. Las-o balta! Ia-ti niste ochelari de soare schemosi si culca-te!
P. S. Nici de aia nu pot purta, ca doar nu i-oi pune peste binoclu?
Poti sa porti ochelari fara dioptrie.Sunt foarte cool.Mergi la oftalmolog si ii spui sa iti faca ochelari fara dioptrie
Poti sa iti cumperi o pereche de ochelari fara dioptrii! du-te la un oftalmolog!
Stii. mai nou se poarta ochelari de soare tip ochelari de vedere...http://www.google.ro/......tp?/imgres incearca-i pe astia...si nu iti dori sa porti ochelari de vedere.:)
Cred ca singurele ooptiuni pe care le ai sunt sa stai mult la PC, sa stai foarte aproape de TV...si cam atat(cred)
Nimic. Te duci la doctor iti alegi un model de ochelari si ii spui sa-ti puna lentila normala
Mergi la doctor şi poţi să-i ceri ochelari de protecţie pentru citit, când stai la calculator, televizor. Îţi va da! Baftă!
E aiurea eu port ochelarii de vreo 6-7 ani si ii urasc vreau sa scap de ei si tu vrei ochelari iti spun eu ca e super naspa sa nu vezi clar si sa depinzi de ei! Multumeste-i lui Dumnezeu ca nu ai probleme cu vedere
Spune-i doctorului respectiv sincer chestia asta si probabil ca vei obtine o pereche de ochelari.
Succes! :*
Tu iti doresti sa porti ochelari, cei ce poarta abia asteapta sa li se vindece ochii ca sa ii dea jos. Dar daca vrei ia-ti ochelari fara drioptii.
Eu am. nu imi place cu ei si ii port putin, dar nici nu am probleme mari, nu vad la distanta, am o prietena care vede mai neclar cu un ochi si nu e la distanta sau nu, daca continui asa il voi purta mai multi ani sau sa il port acum continuu si gata?
Mda... viata e prea plictisitor si trist cand n-ai probleme
p. s. daca mai porti ochelarii altora sigur o sa-ti vezi visul cu ochii