| VictorSilviu a întrebat:

As vrea si eu un tratament eficient si rapid impotriva miopiei destul de dezvoltate(-1.75), dar nu un medicament. Dau fundita si vot.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| onlytiff a răspuns:

Si eu am miopie, -3, 25 din pacate. dar port lentile de contact de 2 ani si sunt mai mult decat multumita! Acum astept sa implinesc 24 de ani ca sa stagneze dioptria si sa ma operez cu laser. Daca nu-ti place sa porti ochelari cu lentile e foarte ok.nu sunt nici foarte scumpe. 2 mil jum si le ai 6 luni happy. Eu te sfatuiesc sa-ti iei lentile pentru ca ajuta ochiul mai mult decat ochelarii.

8 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Din pacate, singurul tratament este sa porti ochelari. E prea mica pentru a putea fi corectata chirurgical si nici un medicament din lume nu te poate ajuta.

mira
| mira a răspuns:

Miopia nu este o boala ci o configuratie putin diferita a ochilor.De aceea nu exista medicamente.

| LNK a răspuns:

Salut!
Nu cred ca exista tratament pentru asa ceva, dar ai putea incerca niste exercitii pentr ochi. Nu trateaza, dar totusi ajuta. Le poti gasi pe net.
Succes! happy

| Eyleen a răspuns:

Sincera sa fiu si eu port ochelari. Tratamente medicamentoase nu stiu. Dar stiu ca morcovii te ajuta foarte mult(pentru ca morcovii contin vitamina A ). Urmeaza o cura de 2 saptamani pe luna cu suc de morcov dimineata si seara si rezultatele nu vor intarzia sa apara. Efect garantat... Fundita?

| Focsy a răspuns:

Mie doctorul oftalmolog mi-a dat Triovit si Bilobil, tratamentul dureaza 40 de zile, dar nu este atat pentru miopie, cat pentru imbunatatirea generala a vederii. Sfatul meu este sa vorbesti cu doctorul tau oftalmolog, este cel mai bine.

| Focsy a răspuns:

Mie doctorul oftalmolog mi-a dat Triovit si Bilobil, tratamentul dureaza 40 de zile, dar nu este atat pentru miopie, cat pentru imbunatatirea generala a vederii. Sfatul meu este sa vorbesti cu doctorul tau oftalmolog, este cel mai bine.

| Alexandra_7209 a răspuns:

Din pacate nu exista un tratament pentru asa ceva
si eu sufar de miopie si nu pot sa fac altceva decat sa port ochelari(si-i urasc!)
miopia va avansa si mai mult pe masura ce cresti, iar tu nu o vei putea opri, ci doar incetini, purtand ochelari.

poate in viitor vom avea amandoua sansa sa ne operam impotriva miopiei( abia astept ziua aia ). dar pana atunci...

| VictorSilviu explică:

@onlytiff am deja lentile, dar merci de sfat mi-e mult mai bine asa laughing