| мямιѕтєяισѕ a întrebat:

As vrea un medicament sau vreo retea pentru tuse am incercat so ingnor dar nu pot sa fie ceva dar nu antibiotic

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| bulin a răspuns:

Ia ACC 200 de 3 ori pe zi.

6 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Incearca,,bronchichum elixir,, si nu vei regreta

| 23partyboy a răspuns:

Antibioticile nu sunt medicamente antitusive, ce fel de tuse e seaca/productiva(cu sputa), cand se manifesta(dimineata seara) mai ai asociate alte simptome.problema e mai complexa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O lingura de margarina/unt amestecata cu doua de miere si putina zeama de lamaie, garantata 100/1000 iei dimineata de 4-5 ori din acest mixt dupa care trebuie sa nu mananic nici sa bei 20 de minute, sa ma injuri daca nu e de bine, ce sa iei sirop de ceapa, stii cat de aiurea este?

| мямιѕтєяισѕ explică:

De fapt am luat acc600 si mi-a facut bine

| MauiStatue a răspuns:

Fierbi ceapa si cateva linguri de zahar, pana se face ca un sirop. Iei 4-5 linguri pe zi. E cam scarbos dar e foarte bun.

| BlackK96 a răspuns:

Buna... Eu de fiecare data cand am avut tuse am fost la farmacie, si mi-a dat imediat un sirop de tuse ca de exemplu "EURESPAL", in 2-3 zile mi-a trecut tusea si m-am simtit mai bine. Daca esti si racit ti-as recomanda fervex pentru adulti daca ai varsta peste 16 ani iar daca nu pentru copii. O sa vezi ca in cateva zile o sa fie totul bine! Sper ca te-am ajutat.