| Lucaci a întrebat:

As vreau si eu un program de dieta incat in 2 zile sa slabesc minim 3kg

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
Elianna
| Elianna a răspuns:

Hai ca esti glumet/ata! Cum sa crezi ca se poate asa ceva? Si daca ai tine post negru doua zile si tot nu ai slabi 3 kg!

| YumixCupcake a răspuns:

Nu ti se pare cam mult intr'un timp atat de scurt? O colega de'a mea a slabit renuntand de tot la paine. Mananca o chestie facuta din nu stiu ce cereale, nu mananca paste, dulciuri si fructe pentru. cau in compozitia lor zahar. Incearca sa urmezi dieta asta si sa mananci putin dar des si nu uita de sport! Abdomene, genuflexiuni, si Pilates.

| ioana_7606 a răspuns:

Nu poti in 2 zile straight face mai ales 3 kg happy
poate intr-o perioada mai lunga de timp numai consuma dulciuri si grasimi, numai manca paine alba.fa miscare poti dansa. bea multaaa apahappy

Pa, pa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imposibil fara chin marestraight face
sau posibil daca ai peste 160...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mananci salam cu sunca si mustar de 5ori pe zi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu mananci nimic in afara de fructe. Ai incredere. O prietena a slabit asa 15 kg in 2 luni, bine nu vreau sa spun cat de daunator este ca intr-adevar cu totii stim, dar garantez ca mergelaughing