| LoOvE a întrebat:

Asa de grava e Tahicardia? Acasa pot sa o tratez fara niciun fel de medicament?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| IrimieRaluca a răspuns:

Pai de aceea este putin probabil sa ai ceva la inima. Din experienta personala, multe persoane se duc la cardiologie cu simptome asemanatoare, si isi fac analize peste analize, cand ei de fapt sunt anxiosi. Fa si un EKG, sa fii sigura ca e ok cu inima, dar sfatul meu e sa vorbesti cu mama si sa mergi la un psiholog. O sa vezi ca o sa iti fie mai bine. Plus ca acolo poti sa vorbesti despre orice te framanta. Bafta!

7 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Daca esti tanara si ai, in repaus, valori sub 100 de batai pe minut, nu e nevoie sa o tratezi

Abh
| Abh a răspuns:

Trebuie sa descoperi cauza si sa o tratezi medicamentos.

| Ramonaaaa a răspuns:

Citeşte mai multe aici :
http://www.sanatateatv.ro/......-simptome/

| IrimieRaluca a răspuns:

Daca nu poti sa determini cauza nu prea poti sa o tratezi.esti sigura ca e tahicardie, si nu e stare anxioasa, sau atac de panica?

| LoOvE explică (pentru IrimieRaluca):

Pai este si stare anxioasasi atac de panica cand ma speri de ceva, cand sun nelinistita sau cand mi se intampla ceva rau.Simt ca imi sare inima din piept si asa am putut sa-mi dau seama ca am tahicardie,

| IrimieRaluca a răspuns (pentru LoOvE):

Atunci mai bine mergi frumusel la psihologul scolar si spune-i simptomele. Daca spui ca ai si atacuri de panica, nu e o problema organica/fiziologica la inimioara ta. Anxietatea e din ce in ce mai intalnita, si se manifesta cum spui tu. E putin probabil ca la varsta ta sa ai probleme cu inima. Mergi si vorbeste cu cineva si o sa se rezolve.

| LoOvE explică (pentru IrimieRaluca):

Am 14 ani

| IrimieRaluca a răspuns (pentru LoOvE):

Pai de aceea este putin probabil sa ai ceva la inima. Din experienta personala, multe persoane se duc la cardiologie cu simptome asemanatoare, si isi fac analize peste analize, cand ei de fapt sunt anxiosi. Fa si un EKG, sa fii sigura ca e ok cu inima, dar sfatul meu e sa vorbesti cu mama si sa mergi la un psiholog. O sa vezi ca o sa iti fie mai bine. Plus ca acolo poti sa vorbesti despre orice te framanta. Bafta!

Întrebări similare