Pai de aceea este putin probabil sa ai ceva la inima. Din experienta personala, multe persoane se duc la cardiologie cu simptome asemanatoare, si isi fac analize peste analize, cand ei de fapt sunt anxiosi. Fa si un EKG, sa fii sigura ca e ok cu inima, dar sfatul meu e sa vorbesti cu mama si sa mergi la un psiholog. O sa vezi ca o sa iti fie mai bine. Plus ca acolo poti sa vorbesti despre orice te framanta. Bafta!
Daca esti tanara si ai, in repaus, valori sub 100 de batai pe minut, nu e nevoie sa o tratezi
Daca nu poti sa determini cauza nu prea poti sa o tratezi.esti sigura ca e tahicardie, si nu e stare anxioasa, sau atac de panica?
Pai este si stare anxioasasi atac de panica cand ma speri de ceva, cand sun nelinistita sau cand mi se intampla ceva rau.Simt ca imi sare inima din piept si asa am putut sa-mi dau seama ca am tahicardie,
Atunci mai bine mergi frumusel la psihologul scolar si spune-i simptomele. Daca spui ca ai si atacuri de panica, nu e o problema organica/fiziologica la inimioara ta. Anxietatea e din ce in ce mai intalnita, si se manifesta cum spui tu. E putin probabil ca la varsta ta sa ai probleme cu inima. Mergi si vorbeste cu cineva si o sa se rezolve.
Am 14 ani
Pai de aceea este putin probabil sa ai ceva la inima. Din experienta personala, multe persoane se duc la cardiologie cu simptome asemanatoare, si isi fac analize peste analize, cand ei de fapt sunt anxiosi. Fa si un EKG, sa fii sigura ca e ok cu inima, dar sfatul meu e sa vorbesti cu mama si sa mergi la un psiholog. O sa vezi ca o sa iti fie mai bine. Plus ca acolo poti sa vorbesti despre orice te framanta. Bafta!
oanabaloana întreabă: