anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ascult muzica de repetate randuri ziua si nu ma pot opri.Am incercat sa fac diferite activitati:sa citesc,sa ies in aer liber,sa comunic, dar ma plictisesc repede de ele.Chiar ma pierd si in rutina zilnica si nu ma pot concentra.Cum sa fac sa scap de acest obicei?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| TamplaruAnisoara a răspuns:

Ce fel de muzica?

| anonim_4396 explică (pentru TamplaruAnisoara):

Orientala,Rock,disco,reggetton(in special muzica cu foarte mult bass si care imi ofera agitatie)

| TamplaruAnisoara a răspuns (pentru anonim_4396):

Schimba muzica cu clasica. Te va liniști si astfel vei putea reduce timpul oferit muzicii.

| Werrich a răspuns (pentru TamplaruAnisoara):

Ar putea asculta Tartini de exemplu
https://youtu.be/z7rxl5KsPjs

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si eu asta fac, ce crezi...
daca viata e cum e, ti se duce cheful de tot si iti rămâne sa asculți cum îți cântă cineva

| AG777 a răspuns:

Sa stii printr-o chestie asemanatoare trec si eu si nu pot numi asta ceva neplacut, este o dependenta sanatoasa care chiar nu-ti poate face rau, poate este un semnal ca ar trebui sa ai un viitor in acest domeniu.

| anonim_4396 explică (pentru AG777):

Dar mie imi provoaca un fel de psihoza.La tine e totul normal?

| LaylaYvette a răspuns:

Am trecut si eu prin ceva asemanator pana când am găsit sânge pe căștile telefonului. (Eu ascultam rock și metal) Așa că m-am oprit. Am două variante care te-ar putea ajuta. Fie îmbini muzica cu restul activităților pentru a face tranziția mai ușoară (poți asculta muzică în timp ce citești; dar alt gen), fie te apuci chiar tu de muzică. Eu am ales chitara, dar tu poți încerca și basul dacă îți place cum sună.