| minix20 a întrebat:

Aseara am avut niste sosete cam stranse pe picioare si am simtit de atunci ca incepeau asa picioarele sa mi amorteasca si m-am culcat asa cu ele ei tot cu ele asa amortite pe moment m-am trezit, asta poate dauneze pe viitor grav pentru circulatia sangelui sau circulatia isi revine normal? oricum tot evit sosetele stranse pe picior, numai raspunsuri serioase, mistocarii sa evite intrebarea

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Buna.Un singur episod nu ar trebui sa iti dauneze, insa pe termen lung da. Tatal meu are probleme cu circulatia sangelui si implicit cu ciorapii(poarta dintre marimile cele mai mari) caci majoritatea il strang in partea de sus, unde este acea bata elastica, adesea lasata universala, nu dimensionata conform marimii.Si de obicei taie pe vertical bata, pentru a sta mai larga.Cauta sa iti cumperi sosete marimea ta, nu din alea cu cate 5 numere intr-o pereche, made in China.

| mensis000 a răspuns:

In general, daca ai avut sosete stranse si ai simtit amorteala in picioare, circulatia sangelui ar trebui sa revina la normal in scurt timp.
Daca continui sa faci asta in mod constant, este destul de probabil ca pe viitor sa-ti dauneze la circulatia sangelui.
Momentan nu-ti face griji, nu o sa ti se intample nimic daca nu porti sosete stranse pe picioare in fiecare noapte