V-am mai zis eu de cateva ori ca te poti otravi cu apa. Ma rog nu otravit in sensul clasic al cuvantului insa e posibil sa fi suferit un dezechilibru de sodiu-potasiu treaba care este destul de importanta pentru sistemul tau nervos.
O sa fii ok, asigura-te ca nu exagerezi cu apa sa si rezuma-te la un pahar o data. Daca simptomele nu trec pana maine fa o vizita la medic si descrie-i in detaliu situatia.
Incearca niste supa sau iaur, mananca incet, lingurite mici. Nu stiu cine ar putea bea 2 litri de apa pe nerasuflate… Poate ai facut asta in conditiile in care ai depus efort fizic? E cea mai mare greseala - greata de dupa si starile de ameteala pot dura si cateva ore. Probabil ai suferit un mic atac de panica.
Apropo.
Apa se bea luand guri mari si inghitituri mici.
Aproape toata ziua nu am baut deloc apa, si am incercat sa beau cei 2 l de apa seara atunci. Practic nu am baut acei 2 l de apa deodata, am baut cu mici pauze de 2-3 minute.
Ca să se laude!
Nu-i de ajuns că e destul de "dăștept" dacă a băut 2 litri de apă foarte repede. Trebuie să arate la toată lumea cât de grozav e.
"Se știe"!
...