Nu am muraturi si nici varza murata.
ma doare capul si mie rau, ce sa fac?
Ia si un algocalmin daca te doare capul.
Aia-i ca să te trezești din betie, la mahmureală n-are efect.
Depinde cu ce te-ai îmbătat. Dacă a fost tărie, bea o bere, apoi mănâncă ceva cu multă grăsime.
Dacă a fost de la bere/vin, lămâie și chestii uscate.
Iar in cazul in care le-am imbinat ca un tampit? te intreb mai mult pentru viitor, ca acuma mi-o trecut
Depinde ce și cum îmbini. Berea merge combinată cam cu orice, dar să nu bei prea multă și nu la pet.
Vinul nu se combină cu nimic. Cu nimic. Niciodată. Ține minte asta și stomacul tău cu tot cu mațe îmi vor mulțumi mai târziu.
Dacă-ți place tăria, nu o bea repede. Dacă bei mai repede de un shot la 15 minute, o faci greșit. Se acumulează în stomac fără să simți nimic, și te face să tot bagi în tine, până ți se rupe filmul.
Deci, dacă o bei seacă, e de preferat s-o bei încet și să te îmbeți treptat. Sau combinată cu suc, energizant sau orice altceva.
Ok, mersi frumos
am sa tin cont
(oricum, atunci bausem cam numai tarie-whiskey-tequila-gin-toate "stinse" cu o bere fara prea multe sucuri/apa/mancare...mda, asa e cand ai prieteni "a-normali" si bei cu ei-dar a meritat)
Meh, teqiula de la noi, sau 90% din ea, în special prin baruri, e un pișat combinat cu apă. Numa tequila nu-i aia...
Ca sa scapi de toate astea trebuie sa consumi Menta.
Exemplu:
Bomboane cu menta;
Guma de mestecat cu aroma de menta;
Mentosane;
etc.
gabyz27 întreabă: