| Nicky29 a întrebat:

Aseara am fost in vama si am mancat putin cam mult zic eu, am dormit vreo 8-9 ore si acum ma cam doare capu am luat aspirina si nu mi-a trecut, ma doare foarte rau aveti vreun sfat?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| CodrutM a răspuns:

Ia un Paracetamol, sigur ai.
Ia si o Ranitidina sau un Dicarbocalm ca pariu ca ai mancat doar junk food.

Insanatosire grabnica.

~ Sper ca am fost de ajutor.
Codrut M.

| Mentaaaaa a răspuns:

Si cam cat zici ca ai baut?

| 13DoXy13 a răspuns:

Pai...eu cred ca ar trebui sa te mai odihesti...si daca nu trece du-te la medic pentru ati pune un diagnostic corect.

| Xutsa a răspuns:

Bea o cafea in care sa pui niste zeama de lamaie, 2-3 stropi sau atat cat crezi ca poti sa o bei. La mine are efect, in cam 30 minute imi trece durerea.

| Static a răspuns:

Cred ca ti s-a aplecat adica ti s-a facut rau. Prima data, adica in general, cand cuiva ii este rau il doare capul. Si doctorul zice: odihna, adica stai la pat, intins, si aspirina nu prea e asa de "buna", mai bine incearca un paracetamol sau un algocalmin ca sa calmeze durerea. Ambele sunt bune. Daca la vama a fost frig, inseamna ca ai racit, daca tusesti incepe sa iei antibiotic adica amoxicilina.winking, si nu mai manca mult, ca mancarea ingrasa si e si nesanatoasa!

| bianca154 a răspuns:

Da-ti cu capul de pereti si iti trece. glumesc.mergi la farmacie si cere un medicament mai puternic decat aspirina

| Marian_5450 a răspuns:

Ai mancat sau ai baut, este o diferenta, bea un ceai de menta sau fa un dus cald durerea de cap poate fi o problema medicala, nu de la mancare