| Predator2040 a întrebat:

Aseara cand am facut baie era totul in regula,dar azi cand m-am dus sa-mi fac nevoile am observat ca testiculul meu stang e putin umflat si e putin albastru,ma simt foarte panicat si pe internet imi da multe tipuri de boli,chiar si cancer,imi e rusine sa merg la un doctor,imi e rusine chiar sa-i spun mamei mele, am 17 ani.Nu am facut niciodata sex, imi vine greu sa cred ca e o boala...Chiar tremur acum cand scriu asta, ma simt foarte speriat...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

La cate testicule a văzut un medic, nu ar trebui sa îți fie rușine.
Eu am avut ceva probleme, varicocel, am fost și operat pentru asta, și, cînd la vizita medicală, înainte de operație, medicul a vrut să vadă cum e, nu m-a deranjat deloc că una din asistentele lui, care era atunci cu el acolo, îmi fusese colega la generala. Totuși, ea s-a simțit și nu s-a uitat. happy

Răspuns utilizator avertizat