| giugiu a întrebat:

Aseara cand m-am culcat nu aveam absolut nimic, nici o problema. Dimineata cand m.am trezit am observat ca mi-se un incisiv.Se misca. daca pun degetul pe el il simt.pe ceilalati dinti nu. Nu cred ca o sa cada pentru. ca nu se misca in halul ala. Nu am mancat nimic tare, nu am dat cu capu de asflat sau ceva de genul laughing doar am dormit si in vise nu am cazut pe nicaieri. Sa vi dormit eu cumva incat sa ajunga asa? Si nici macar nu am o varsta unde ar trebui sa iti cada. (Am 15 ani) Deci?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| sese a răspuns:

Poate fi o afectiune a gingiei (desi la varsta ta mai greu) un stomatolog ar fi cel mai bun.

3 răspunsuri:
| Beatrice_6624 a răspuns:

Mai bine du-te si fa ti o radiografie dentara ca sa stie stomatologul de unde sa puna problema, care ar fi cauza.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doar GINGIA POATE FACE ACEST LUCRU... DINTELE E DE LAPTE? mERGI LA DENTIST SA TE ASIGURE CA NU E NIMIC GRAV.

| giugiu explică:

Nu este dinte de lapte. Aia cad pana la 8 ani.