| IonutMiclos a întrebat:

Aseară la ora 19:00 am ajuns acasă. Inainte pe la 17:00 am mâncat 2 gogoși.Seara la 01:00 m-a durut burta rau și am făcut diaree 3 scaune pana dimineața la 8 9.Am mancat de dimineata și am luat un loperamid.Acum încă mai ma doare burta dar este o durere de suportat.Ma doare burta in jurul buricului și atat.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| johnnny123 a răspuns:

Și de la noi ce vrei? Sau doar consideri necesar să ne ții la curent cu numărul, orele și tipul scaunelor tale?

| IonutMiclos explică (pentru johnnny123):

Dacă nu te interesează nu mai răspunde. Voiam sa știu ce e de făcut

| StudentLaMedicina a răspuns:

Nu mai lua Loperamid decât dacă eşti pe cale să te dezhidratezi de la atâta mers la wc. Să mergi la baie de 3 ori noaptea nu înseamnă nimic. Nu mai lua Loperamid şi stai acasă până trece diareea. Nu ai altceva ce să faci. Mănâncă sărățele şi bea apă minerală să nu te dezhidratezi.