anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Aseara m am imbatat foarte tare.
Azi ce sa mananc ca sa mi mai revin? muraturi parca nu?
. n am muraturi, altceva?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Merge o ciorbă acră!
Pa, pa.

| mona a răspuns:

Apa cu lamaie, supa

| N0xEterniS a răspuns:

Ia si mamanca bine, chiar daca ai greata.
S-au facut in Anglia niste teste de mahmureala big grin
Primul test era ``cui pe cui se scoate``-Adica a doua zi sa bei putin din ce te-ai imbatat``
Al doilea era cu medicamente ``sa iei ceva pentru greata, pentru dureri de cap``
Si al treilea era cu un mic dejun sau pranz copios``carne, oua, ceva care sa te saturi``
Si cel care a dat rezultatele cele mai bune a fost al treilea.
Deci nu baga medicamente sau sa bei, doar mananca bine.
Dar, na` e normal sa te doara bostanu` si burta daca ai amestecat vin cu bere, whiskey cu vin laughing

| anonim_4396 explică (pentru N0xEterniS):

Wtf de unde stii ce am baut?:O

| LeiAdrian a răspuns (pentru anonim_4396):

A presupus si el ce-ai fi putut tu sa bei. laughing

| Maxim96 a răspuns:

Cred ca ar trebui sa dormi cel mai bine, si nu te mai imbata chiar asa.

| LeiAdrian a răspuns:

Uite aici scrie cateva moduri de a evita mahmureala : http://www.ziare.com/......la-1049709

iar aici alte modalitati prin care sa-ti revii din mahmureala : http://www.beerclub.ro/......ureala-439 Sper ca o sa te ajute.

| RosszeJolie a răspuns:

Buna alexandru laughing Mananca lamaie sau bea limonada! Dar fara zahar!

| Yonnela1234 a răspuns:

Ea un paracetamol
bea jumătate de litru de apă, deoarece alcoolul duce la creşterea rapidă a nivelului de zahăr, iar nivelul de insulină din organism va depăşi limitele normale.
Si cam atit cel mai eficient e paracetamolul ea unul si iti va trece repede

Întrebări similare