| SweetyHeart4u a întrebat:

Aseara m-am lovit de bordura cu bici si am ditamai rana la genunchi dar nu uriasa si imi curge un lichid de aseara cred ca e crusta si vine intrebarea in cat timp se vindeca? Va mai fii normal genunchiul meu? funda:X

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Maariiaa a răspuns:

Nu cred că este ceva grav, consider că este o lovitură normală. Depinde de rană. Oricum, nu o să se vindece într-o lună. Într-o săptămână sau maxim 2 se va vindeca.
Dacă nu se vindecă este cazul să mergi la medic și să fii mult mai atentă în viitorul apropiat.

Multă baftă și o zi frumoasă.

3 răspunsuri:
| hiphopgirl a răspuns:

Poate o mica cicatrice dar important e sa tio dezifectezi du-te la farmacie si ia sprei dezinfectant apoi dupa comprese cu apa rece si tine-o apoi la soare sa se cicatrizeze rivanol si crema de galbenele draga

| Bogdana91 a răspuns:

Lichidul acela nu e cumva puroi? Ai dezinfectat rana? Nu imi pot imagina cat e de mare rana ta, de aceea nu pot nici sa-ti spun in cat timp s-ar putea vindeca. Cert este ca daca e asa mare cum spui sigur va ramane o cicatrice.

| sebastyancuidiny a răspuns:

Genuchiul nu are nimic, va fi la fel ca inainte asta dupa o saptamana doua, depinde cata de grava e totusi rana. Nu o sa-ti mai curga mult lichid, o sa se cicatrizeze curand la modu' ca o sa faca coaja si poate o sa se si invineteasca. funda? big grin