Daca nu poti merge la medic, sigur ai o farmacie in apropiere si acolo iti vor recomanda ceva. Durerea ar putea fi de la curent si poti sa incalzesti in ceva niste sare, s-o pui intr-un material textil si sa-l tii pe ureche. Nu e bine sa pui ceva in ureche fara recomandarea medicului sau farmacistului.
Am avut si eu o prolema de asta dar ma durea incet la mine a trecut de la sine incerca sa mancaci cu paiu pana vin parinti si du-te la un farmacist
Trebuie sa te duci totusi la un medic.Nu-i tine locul cineva medicului tau? Du-te la un medic ca nu ai cum sa afli ce sa faci trebuie sa te consulte, sa se uite cu un aparat in urechea ta. Du-te la altul si repede ca e periculos sa stai asa.
Sti ce sa faci u si sigur iti trece am patit-o si eu! ei putin ulei de bucatarie de floarea soarelui il incalzesti cat il poti u suporta si rogi pe cineva sa iti toarne in ureche si iti pui vata in ureche si stai cateva min intinsa in pat da pe o parte cu urechea bolnava in sus! pai nu-i nimic grav tea tras curentul! insanatosire grabnica!