anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Asi vrea sa stiu ce trebuie sa fac ca sa imi creasca unghiile mai repede, daca aveti un lac pentru unghii hidratant sau orice ce mi le-ar creste si cati mm vor avea peste 2 saptamani?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Ar fi foarte bine daca te-ai da in fiecare seara cu ulei de ricin pe unghii. Ar trebui sa iei si un supliment de calciu (se gaseste la farmacie). Si mai exista un tratament foarte ieftin, dar eficient - umpli un vas cu apa calduta si dezolvi sarea in acea apa, si iti tii mainile in apa sarata 30 min - 1 ora. Unghiile tale se vor intari simtitor, vor deveni mai sanatoase si vor creste mai repede. Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da! eu am o verisoara care si-a luat ceva de la kalos e ceva mov ca lacul numai ca mov nu a dat mult vreo 6 lei deci e tare in doua sap. habar nu am dar ori cum cresc iti garantez
ea le-a luat de la Sano e din rm.sarat ns acum daca e in orasul tau da trebuie sa se gaseasca si pe altundeva
succes!

| Special_girl a răspuns:

Unge-le cu iod, freca-le cu o felie de lamaie, tine-le in apa cu sare sau apa cu suc de lamaie, tine-le cat mai mult in apa calduta.

| Zuzulina_9287 a răspuns:

Eu am fost cea cu anonim nu m-am mai inregistrat si acolo cand m-a intrebat na-m vrut sa pierd raspunsu deci exact ce ti-am zis
noroc!