| Estera123 a întrebat:

Aspirina este buna pentru raceala?
Nu am nimic, sunt doar curioasa.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Zenithf a răspuns:

Din cate stiu eu, paracetamolul are efecte negative mai nocive decat aspirina. Cand am o stare asa de raceala-febra, iau 1-2 aspirine si ma simt mai bine dupa.
Insa pentru unii aspirina este greu de suportat si exista chiar si riscul de a face ulcer.

12 răspunsuri:
| 23partyboy a răspuns:

Aspirina este un antipiretic bun(scade febra), cam atat in cazul racelei

| Gabryel98 a răspuns:

Eu zic ca paracetamolul este cel mai bun (ca si tableta/pastila) dar eu folosesc Coldrex sau Teraflu si in maxim 12 minute nu-mi mai curge nasul si sunt ca nou!big grin

| Estera123 explică (pentru Gabryel98):

Stiu ca paracetamolul este cel mai bun. Dar, tocmai de aia pun intrebarea. Pe mine de la paracetamol ma ia somnul, si as fi vrut sa vad daca exista altceva care sa inlocuiasca paracetamolul(sau toate celelalte medicamente care contin paracetamol).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aha.esti racita, si vrei sa ne dai si noua? noi nu vrem. tine-o sanatoasa.

| Estera123 explică (pentru anonim_4396):

Nu sunt racita. Am mentionat chestia aia ca sa ma trimita lumea la doctor happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ba nu.esti racita.da minti.te aud stranutand de aici. vrei sa ne milopsesti si pa noi.stiu eu.esti o bomba bacteriologica.sa vina salvareaaaaa.

| Estera123 explică (pentru anonim_4396):

Bun. Daca spun ca sunt racita, imi raspunzi la intrebare?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da.iti raspund.da tine calculatorul inchis.sa nu vina raceala incoace.aspirina este buna la raceala fiindca te face sa transpiri, regland astfel echilibrul apei in corp si regimul termic totodata.da e foarte bun coldrexu.iei doua trei cate una pe zi.sanatate.

| Angeloxd a răspuns:

Deloc, prin febra corpul omoara virusii si bacterile, iar aspirina iti scade febra, uselesssss.
Aproape... E buna daca ai febra prea mare, de nesuportat si asta se intampla rar. Nu e recomandata.

| IanSomerhalder a răspuns:

Poti lua fervex, contine si paracetamol si e ff bun adica eu cand sunt racita beau fervex(sunt pliculete cu granule dizolvante)

| ooRockyoo a răspuns:

Da face bine pentru raceala

| bernylory a răspuns:

Este buna si aspirina.

Întrebări similare