anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Astă seară la ora nouă am făcut baie cu apă fierbinte, când am ieșit să strâng apa a trebuit să intre alt membru din familie așa că a spus că strânge el dupa, vederea a început să se încețoseze si am vrut să plec in pat pentru că simnțeam că capul meu se invârte (ameteala).
Dar am dat cu capul de ușă si am mai facut cred că unu sau doi pasi si am cazut direct pe jos, eu nu am simntit faptul că am cazut dar nu mai vedeam nimic, vreau sa spun ca am crezut ca merg in continuare, am fost constienta abia când am simtit că cineva imi pune mâna pe fata si mă zgâlțâie să mă trezesc...

Un membru al familiei mi-a spus că sunt anemică si că ar trebui să fac baie cu apă rece, nu prea văd sensul bai cu apa rece, dar ma indoiesc ca va ajuta..cand ma pun in pat sau stau pe scaun imi revin imediat dar cand stau in picioare si cand e cald imi vine sa cad din picioare...tin sa mentionez ca se intampla asta doar cand fac cada sau e super cald, la frig nu am patit niciodata.

Avand in vedere ce am scris mai sus, credeti ca sunt anemica?
Anemia are consecinte grave?

Ma voi duce si la un medic dar vreau si un sfat din diferite parti...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Tin să mentionez că nu mănânc mai mult de o portie. Si manânc putin dar nu prea mi-sa mai intamplat de la mancare, mananc de 3 ori pe zi si cate o portie mica

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Sfatul de aici nu este competent. Anemia se poate vindeca.

| sierra1 a răspuns:

"Credeti ca sunt anemica?" - așa din cele scrise, n-aș zice. Totuși fă o vizită la medic cât de repede

| DovleacTurbat a răspuns:

Fa ți un set de analize și vei vedea ce deficiente ai.
Mănâncă calumea, lasă prostiile, bea apă și odihnește te

Răspuns utilizator avertizat