Poate sa fie de la oboseala, sau daca te-ai ridicat brusc, poate la fel de bine sa fie si de la deshidratare bineinteles. Daca mai ai astfel de episoade eu zic sa mergi la medicul de familie pentru orice eventualitate.
Par probleme de tensiune sau o cadere de calciu. Spui ca nu ai baut apa dar ai mancat ceva?
Da am mancat
Se mai intampla si cand te ridici brusc din pat. Fara sa suferi de ceva.Este prima data?
Nu mi s-a mai intamplat dar mai demult si nu asa rau am ametit putin
Ti-ar trebui niste analize. Tensiune, glicemie.
Am doar 12 ani nu sunt chiar atat de mare
Trebuie sa fii mare ca sa faci analize? Gandesti gresit. Daca ai ceva probleme se pot depista de acum.Mai tarziu sa nu fie prea tarziu.
Nu nu la aia ma referam sunt inca mica pentru probleme de sanatate majore nu ar trebui de la varsta asta sa am probleme nu?
Nu ar trebui dar....Nu vreau sa te sperii.
Mie imi e tot frica ca voi mai pati din nou ca nu ma simt prea bine am avut niste probleme cu stomacul si nu am prea dormit noaptea si daca beam apa ma durea si mai rau si cred ca de asta m-am deshidratat
Poate s-a întâmplat asta pentru că erai relaxat și te-ai ridicat brusc. Se mai întâmplă.
Hidratează-te...
Si mie mai mi s-a intamplat, ti se intampla asta daca te scoli brusc din pat, esti obosit, ai anemie sau lipsa de calciu.cand ti se intampla asta trebuie sa stai jos si sa ti capul in jos(ca sa iti circule sangele mai bine in cap, in nici un caz sa te uiti in sus ca iti vine si mai rau). Daca ti se intampla asta mai des ar trebui sa mergi la doctor.Dar daca ti se intampla mai rar, poate fi doar din cauza ca esti mai slabita(ai baut cam puţină apa-sti ca recomandarea e 1-2l)Sper ca te-a ajutat raspunsul meu:-)
Multumesc pentru raspuns
Pai cred ca de la apa e dar pote fi si de la alte lucruri poate ca nai mai dormit de cateva zile sa ai vreo boala sau daca ai luat niste pastile sau medicamente acele medicamente au niste reactii adverse.Si ai grija de tine!