| Cheep a întrebat:

Asta vara dupa ce am stat intr-o zi foarte calduroasa intr-o camera cu aer conditionat, am avut ochii foarte rosii si o mancarime accentuata mai ales la nivelul pleoapelor. Mi s-a recomandat un tratament cu crema si picaturi cu cloranfenicol. A trecut atunci dar a reaparut acum fara a sta in aer conditionat. De la ce este? Pot sa iau acelasi tratament?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
cristian
| cristian a răspuns:

Unele aparate au si filtre de polen.
Este posibil sa ai o alergie la polen.

4 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Probabil s-a iritat sau s-a infectat iarasi ochiul tau (de obicei este vorba de conjunctivita acuta).
De multe ori se lipesc si pleoapele, se produce o secretie galbena puternica.
In ambele cazuri remediul ce se recomanda este solutia oftalmologica - picaturi de cloranfenicol 0, 5%, ce se prepara la orice farmacie, administrat in AMBII ochi, la intervale de 3-6 ore, in functie de gravitate.

| LoryM22 a răspuns:

Eu spun isi recomand sa te duci iar la doctor si sa-i spui ca a reaparut, nu este normal.Sa nu faci tratamentrul de data trecuta.Sanatate!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aparatul nu are un filtru de aer performant sau nu este curatat filtrul de microelementele care raman din aer.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca nu cureti filtrele se aciueaza acolo ceva bacterii care iti provoaca alergie. pe mine aerul conditionat ma "ataca" la plamani si tusesc de ma rup. nu scap decat cu antibiotice, asa ca nu mai folosesc nici in masina aerul conditionat.