| eugensuperstar a întrebat:

Astazi am avut parte de o intamplare ciudata am gasit o iesire din spital veche din anul 2005 de care nu stiam si pe ea la diagnostic scria retard mental.Deci sunt retardat? Am inteles cam ce inseamna oricum nu imi dau seama sa fi avut probleme ca nu am ramas nici un an repetent nota 10 la purtare doar ca am fost si am ramas foarte retras.Ce parere aveti ca pe mine ma cam macina treaba asta.Voi ati patit sa aveti diagnosticul ala ce se va intampla peste cativa ani voi avea probleme din cauza retardului.E grav ca m-a cam marcat si intotdeauna ma simt copilul care mi-am depasit conditia, Totdeauna am fost considerat cel mai slab din toate punctele de vedere si am facut progrese la care nimeni nu se astepta si nimeni nu mai credea.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| zozo74 a răspuns:

Buna seara-in primul rand diagnosticul de retardat mental este extrem de serios, daca ai acest diagonstic si cum am vazut ca scrii nu cred ca esti trebuie sa faci urmatorul pas:daca esti inca minor sub 18 ani o rogi pe mama sau tata sau tutorelui legal sa te duca la pshihiatrie unde s-a pus diagnosticul si depuneti o cerere de reevaluara acolo ti se vor face niste examene pshihice daca acolo merge totul normal diagonsticul va fi schimbat sa nu te joci cu asa ceva si fa un pas daca ai peste 18 iei toata documentaia de diagnosticul scrisoasrea medicala etc si pot sa te duci singur si cer reevaluarae mai exista un caz daca esti intro relatie buna cu medicul de famile il contactezi si ceri trimitere exacta pentru cazul tau Bafta

| eugensuperstar explică (pentru zozo74):

Cred ca saptamana vitoare asa o sa fac

3 răspunsuri:
| doctorandus a răspuns:

Daca ai scris singur mesajul, nu pari retardat. Poate esti autist (Asperger).

| eugensuperstar explică (pentru doctorandus):

Am scris mesajul singur si nu mi-a zis ca-a vazut ca am o problema si nici nu am luat tratament sau sa fiu in spital.Doar ca am vazut ce scria pe iesirea din spital.Ca sunt mai retras de aici cred ca e problema