| PlayTheGame a întrebat:

Astazi am avut primul contract sexual, si da a curs ceva sange cateva picaturi nu cine stie ce. Intrebarea mea pentru băieții care au trecut de faza asta este urmatoarea: Ața popular vorbind, mi s-a rupt dar nu cred ca toata s-a rupt putin la capat sus langa canal sa zic asa (nu am cunostinte de biologie) s-a rupt cam 1 mm laughing da stiu suna stupid am clatit cu niste apa si am reluat de unde am ramas, capul penisului nu sta in afara cum stiam ca trebuie. Cand ata se rupe de fapt ce e sub penis toata pielea aia subtire care iti tine capul sa nu stea incontinu afara se rupe? Pe scurt nu am inteles ce si cum happy. Imi puteti explica voi. Multumesc anticipat

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Adrian9601 a răspuns:

Bine tata asa te vreau.laughing)). Cam da trebuia sa se rupa mai mult (sa zic asa) trebuia sa dai si tu mai apasat laughing)))))))) BAFTA

0 răspunsuri: