| Silvya18 a întrebat:

Astazi am cazut si m-am lovit foarte tare la cap, m-am impedicat nu stiu cum si am cazut lovinduma cu capul de tziglă cind m-am lovit mi-sa intunecat in ochi si nu mai puteam sa ma scol. M-am lovit pe la ora 3 iar acum e aproape 10 si am o durere de cap ingrozitoare, dupa ce stau culcata am ametzeli vreo 10 min.Ar trebui sa ma duc la spital? Poate fi ceva grav?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Frankie a răspuns:

Eu CRED ca o sa iti treaca. Cand eram mic am cazut de la 2 metri si ceva si m-am lovit la cap, la fel mi s-a intunecat imaginea cateva secunde am fost confuza dar mi-am revenit imediat. Daca te mai doare si maine, ar fi bine sa mergi la un control. Sanatate.

| WrongPassword a răspuns:

Sunt de parere ca nu e ceva foarte grav; bineinteles te-ai lovit, te doare, e normal. Daca observi ca durerea nu-ti trece si e "mai grav" decat o mica umflatura sau eu stiu, fa-i o vizita lu' "ala'n alb"; si pe viitor fii mai atenta, ca tare as vrea sa mai raspund la o intrebare pusa de tine :* laughing Fundita?big grin

| Theodora1234 a răspuns:

Eu te-as sfatui sa te duci la spital daca ti se intampla sa ai ameteli sau sa te doara capul.Depinde in ce parte a capului te-ai lovit.Insanatosire grabnica!

| GeorgeRdp7 a răspuns:

Trebuie sa mergi la spital.
Poate ai hemoragie interna si doamne fereste. Sau macar spune-le alor tai sa se uite in locul unde te-ai lovit.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce ti s-a intamplat tie, nu e ceva de neglijat. Spune-le neaparat parintilor tai ce ti s-a intamplat si du-te mai bine la spital pentru ca, nu vreau sa te ingrijorez, serios, dar multi oameni au facut cancer de la lovituri grave...