| Matt24 a întrebat:

Astazi am cumparat o cutie de medicamente de la farmacie si am primit gratuit o cutie de "pastile pentru supt pe baza de plante" fabricate de Doktor Mom.De ce s-ar distribuii cutia asta cu pastile gratis? Am incercat una si buna la gust, asemenatoare dropsurilor "Halls"

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| elza12345 a răspuns:

Pai sunt noi aparute si le dau gratis pentru. reclama

4 răspunsuri:
| AlinaaAli a răspuns:

Probabil acele pastile acum au aparut si ca sa faca reclama le dau gratis!
stai linistita, nu le dau pentru ca expira!
probabil asta li s-a parut lor un mod mai bun de a le face reclama, decat la Tv sau mai stiu eu ce reclame! si mi se pare mult mai ok! macar sti daca data viitoare sa mai cumperi sau nu!

| Innovation a răspuns:

Pai nu cred ca are nimic, probabil este doar o oferta.Pastilele pe care ti le-au dat gratuit poate fi Decasept daca zici ca este putin mentolata asa.Decasept este pentru gat si tuse.

| Iustina_1557 a răspuns:

Cand viata ii crunta Sa ai ce suge laughing

| Costyyysv a răspuns:

Deoarece este o promotie la acea farmacie, langa mine la o farmacie daca, cumperi de peste 19 RON primesti o cutie de PARACETAMOL. Sau poate fi o promovare a acelei pastilute si au ales un mod mai simplu decat reclame TV sau alte chestii asemanatoare.