| DatMikassa a întrebat:

Astazi am cumparat un energizant de la Kaufland care se numeste,, CrazyWolf" si era varianta fara zahar la 1 litru, am cumparat doua sticle deoarece era foarte ieftin 2 lei sticla,sincer nu am mai auzit de marca asta de energizant, dar oricum am luat ca era super ieftin si nu aveam bani.Am fost 4 si am baut fiecare din sticle.Pe seara am observat ca ne simteam ciudat adica aveam ameteli si palpitatii si am facut atac de panica si eu si o fata si toti ne simteam ciudat si ametiti si nu s-a mai intamplat asta cu nici un energizant pana acum, e prima data.A mai patit cineva asta? Sau stie cineva ceva despre energizantul asta? Contine ceva dubios? Ne putem intoxica sau ceva? Lista cu ingrediente:http://bloguluilouie.blogspot.ro/2013/02/crazy-wolf-cu-s i-fara-zahar.html

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| IzvorulDeIntelepciune a răspuns:

''Conținut ridicat de cafeină (32 mg/100 ml).''

Din cauza asta ati facut atacuri de panica cu ameteli si tot tacamul. Niciodata sa nu mai beti porcariile alea indiferent ca le spune RedBull, Burn sau Crazy nustiucum. In Franta de exemplu sunt interzise.
Cofeina e un psihostimulent care in doze mari da efecte adverse ca orice psihostimulent (inclusiv greturi, ameteli, tahicardie, hipertensiune, senzatie de cadere de calciu, halucinatii vizuale, insominie, etc)
Eu nici de coca cola si cafea nu ma prea ating in conditiile in care am o vaga idee despre cum functioneaza creierul uman.

| Danzell a răspuns:

Dubios laughing la fel de dubioase sunt si pepsi si cola. but nobody cares, ca-i brand frate.

palpitatii at avut cu siguranta de la cafeina. 32mg/100ml. asta inseamna cam 89 mg de fiecare.

practic ati facut intoxicatie. ametelile si atacurile de panica sunt specifice intoxicarii cu cafeina. ca sa zic asa v-ati imbatat cu cafea.laughing

| giony54 a răspuns:

Da puteti muri foarte usor, toate energizantele sunt droguri mascate ca sa dea dependenta si omoara foarte repede rinichi si ficatul ireversibil.Acum stiti.

| Shera a răspuns:

Sigur nu ati consumat in cantitate mai mare fata de cat erati obisnuiti? Posibil asta sa fie cauza!