anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Astazi am facut o entorsa la glezna in timp ce mergeam, am calcat stramb si am cazut aproape pe picior. Doctorul mi l-a pus in ghips pentru 10-14 zile. Intrebarea mea e cand o sa pot calca pe picior fara sa ma doara (Nu sa fug, sa joc fotbal sau alte chestii, doar sa calc pe el) Cam in cate zile?

Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Cam in 10-12 zile ar trebui sa treaca durerea. Depinde si de organism si de cat de grava a fost entorsa.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Dupa 3 saptamani cam asa...

| Florentina9210 a răspuns:

E nasoala entorsa, si mie mi-a venit acum o saptamana piciorul intr-o parte cand traversam strada. E dureros.
Aplica o crema cu efect analgezic si in 2 saptamani, vei fi bine.

| Croitoru_Cristina_1970 a răspuns:

Bun:1 deci sa nu calci pe picior si du-te la medic si intreaba-l; 2nu calca daca esti intr-o anumita zona de ex in alta parte in parc sau pe strada recomandat ar fi sa suni o ambulanta