| lilith16 a întrebat:

Astazi am fost cu mai mulţi prieteni sa aniversam ziua unuia dintre ei. Era vorba sa ii facem o surpriza unui baiat si am adus tort, suc si băutură. Eu si o prietena am ajuns mai tarziu decat ei deoarece a trebuit sa ne întoarcem. Cand am ajuns una din prietenele mele era cu capul in sus neputând sa il miste. Era asa cand am ajuns eu. Nu am luat in seama pentru ca nimeni nu era panicat. Nu eram beţi sau ceva, eu am avut intr-un pahar cola si stalinskaya dar am luat doar o gura. Tipa am inteles ca a baut un pahar de Cotnari(vin alb), ea in ziua aia ne-a spus ca nu se simte bine dar a spus ca de la raceala. Tipa nu-si putea misca ochii si a început sa plângă si gatul ii era incordat, cu capul in sus si nu il putea misca. Ne-am speriat (noi initial am crezut ca glumea pentru ca ea facea multe glume de genu) dar cand am vazut ca plange ne-am panicat (tin sa spun ca nu era asa de foarte mult timp).Ne-a spus ca a luat pastile, cam un pumn dar a spus ca nu mai stia ce pastile. Stia ca erau mici si albe.Nu stim cand le-a luat si de ce le-a luat. Am chemat ambulanţa si a dus-o la spitalul judeţean. Întrebarea este de ce a reacţionat asa? E ceva grav? Nu stiu nimic de ea, stiu ca dupa asta am aruncat toti bautura si am ramas socati. Noua nu ne-a spus absolut nimic pana nu s-a întâmplat asta.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
11 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Chiar dacă este tânără, adolescentă, nu ia un pumn de pastile, doar așa, de florile mărului. A fost o tentativă de sinucidere. Substanțele din pastile au interacționat cu alcoolul. Norocul ei a fost cu voi, căci singură putea să moară.

| Celcestietot a răspuns:

Corpul uman este prin de mistere.

| AmFostOdataEuOBaba a răspuns:

O fi vrut să se sinucidă?

| lilith16 explică (pentru AmFostOdataEuOBaba):

Nu imi dau seama. Nu ne-a spus absolut nimic, chiar s-a comportat complet normal in ziua aia.

| laSoledad a răspuns (pentru AmFostOdataEuOBaba):

Nu a vrut sa se sinucida. A fost doar in necunoștință de cauza fata, a fost ignoranta la efectele negative ale consumului de, citez "un pumn de pastile" impreuna cu alcool. Daca nici macar nu stia ce pastile a luat si ce inseamna sa bei alcool dupa, la o varsta frageda, e clar. A dat dovada de o neglijență si o prostie crase.

Si astfel de fete petrecarete de ochii lumii sunt destule. Nu e primul caz. A aflat pe pielea ei ce inseamna sa consumi alcool cu medicamente.

E posibil ca numai medicamentele insele sa-i fi provocat o reactie adversă grava, apoi combinate cu alcool. Ce sa zic de fata asta... Facepalm.

| lilith16 explică (pentru laSoledad):

Daca stiam ca a luat nu o lasam sa bea, eu nici nu eram cand a început sa fie asa, nu stiam absolut nimic, ca a făcut asta sau altele, nu era genu sa consume pastile si era mereu fericita si nu avea nici motive, cel puţin asa stiam eu.

| laSoledad a răspuns (pentru lilith16):

Pai tocmai, a facut-o in totala necunostinta de cauza.

| Adrian5575 a răspuns:

Boala secolului: depresia.
A vrut sa se sinucida.
Sa speram ca nu a patit nimic. sad

| lilith16 explică (pentru Adrian5575):

Si eu sper asta, inca sunt in stare de soc, problema e ca au dus-o la spitalul judeţean si asta înseamnă ca e grav daca aici nu au avut ce sa ii faca

| laSoledad a răspuns (pentru lilith16):

Pai, normal ca-i grav. Corpul ei e foarte vulnerabil la prostiile ce le-a inghitit. E in soc.

| lilith16 explică:

Aparent e ok, am fost anunţată ca si-a revenit si ca nu mai are nimic dar e tinuta in perfuzii, sper sa se lecuiască si sa nu mai faca de astea