Chiar dacă este tânără, adolescentă, nu ia un pumn de pastile, doar așa, de florile mărului. A fost o tentativă de sinucidere. Substanțele din pastile au interacționat cu alcoolul. Norocul ei a fost cu voi, căci singură putea să moară.
Nu imi dau seama. Nu ne-a spus absolut nimic, chiar s-a comportat complet normal in ziua aia.
Nu a vrut sa se sinucida. A fost doar in necunoștință de cauza fata, a fost ignoranta la efectele negative ale consumului de, citez "un pumn de pastile" impreuna cu alcool. Daca nici macar nu stia ce pastile a luat si ce inseamna sa bei alcool dupa, la o varsta frageda, e clar. A dat dovada de o neglijență si o prostie crase.
Si astfel de fete petrecarete de ochii lumii sunt destule. Nu e primul caz. A aflat pe pielea ei ce inseamna sa consumi alcool cu medicamente.
E posibil ca numai medicamentele insele sa-i fi provocat o reactie adversă grava, apoi combinate cu alcool. Ce sa zic de fata asta... Facepalm.
Boala secolului: depresia.
A vrut sa se sinucida.
Sa speram ca nu a patit nimic.
Si eu sper asta, inca sunt in stare de soc, problema e ca au dus-o la spitalul judeţean si asta înseamnă ca e grav daca aici nu au avut ce sa ii faca
Aparent e ok, am fost anunţată ca si-a revenit si ca nu mai are nimic dar e tinuta in perfuzii, sper sa se lecuiască si sa nu mai faca de astea
User252426 întreabă: