anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Astazi am fost la clinica si mi-am luat comanda : fundurile de borcan. Primi mei ochelari de vedere.Dar nu inteleg o chestie. De ce atunci cand merg pe strada ma simt atat de marunt? Bordura parca o vad la brau si parca as avea 1.30m, cand urc scarile le vad un pic inclinate,trotuarul parca este intr-o parte,fotoliul la fel,parca zici ca are alta forma. Sa fie asa pana ma obisnuiesc cu ei? Ochelarii sunt de distanta,iar lentilele nu sunt la fel. Ca sa fiu mai explicit,la ochiul stang am altfel de problema fata de ochiul drept. Pentru inceput foarte naspa ma simt cu ei. Vad bine, nu zic ca nu. Dar ce pana mea se intampla daca vad asa? am impresia ca sunt intr-un continuu drum in panta. Nu stiu, asa am eu senzatia.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Cra4678q a răspuns:

Este ceva temporar, 2-3 zile pana te obisnuiesti cu lentilele, avand in vedere ca nu ai mai purtat pana acum ochelari. Exact asa am patit si eu, deci stai calm, nu este nimic grav big grin
De fapt, asa patesc cam de fiecare data cand imi schimb lentilele, lol laughing

2 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Te vei obisnui cu timpul.
Poate, daca iti forteaza atat de tare vederea, dupa 1-2 ani iti vor fi corectate deficientele de vedere si nu vei mai avea nevoie de ele.
Medicul ce ti-a zis? Trebuie sa le porti in continuu (si la citit) sau doar pe strada, la distanta?

| anonim_4396 explică (pentru Bula):

Si la citit, si la plimbat si cand merg la femei laughing. Acum serios. Trebuie incontinu purtati. Dar e naspa la inceput.