| ioana375 a întrebat:

Astazi am fost la dermatolog si pe langa tratamentul prescris mi-a dat si o trimitere la ginecolog pentru verificarea ovarelor. Cum a fost prima oara cand ati fost la ginecolog ce face mai exact acesta? Mai platesc consultatia daca am trimitere?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| violet9 a răspuns:

Nu mai stiu daca platesti pentru ca am fost acum mult timp dar la consult te pune pe un pat iti da cu o crema in zona ovarelor si iti face aceeasi operatiune pe care o face femeilor gravide asta este tot nu iti face griji altceva nu are ce sa iti faca spre ca te-am ajutatkiss

5 răspunsuri:
| Azµre a răspuns:

Te omoară!
Doamne... Îți face un ecograf dacă este nevoie, te consultă, dacă ești virgină nici nu se atinge de tine decât te examinează și atât.
Ce poate să îți facă auzi întrebare...
Ca să nu plătești iei trimitere de la medicul de familie. Dacă nu 50 de lei consultul.
Câți ani ai și ce problemă ai?

| ioana375 explică (pentru Azµre):

16, si am mentionat problema.

| Azµre a răspuns (pentru ioana375):

Ce problemă ai spus că ai fost la dermatolog! Cu ce problemă!

| ioana375 explică (pentru Azµre):

Acnee!

| Azµre a răspuns (pentru ioana375):

Acu ai o întrebare completă!
Acneea este un simptom al overelor polichistice de aceea te-a trimis la control ginecologic.