Sampon antiparazitar de la farmacie, sa te speli de mai multe ori cu el.De asemenea sa folosesti un piaptan foarte des pentru ca ouale lasate de paduchi sa fie luate de pe firul de par.http://www.armonianaturii.ro/......lii_produs
Ca sa nu mai iei lucrurile in tragic se spune ca paduchii aduc prosperitate asa ca pregateste-te sa te imbogatesti:)
Mama a avut in copilarie si s-a spalat cu gaz, adica, cu petrol.
Te speli vreo 4-5 zile asa fara sa clatesti apoi cu sampon nimic, intreab`o pe mama ta. Dar un lucru e sigur, petrolul nu face rau la par, dimpotriva, il intareste.Nu trebuie sa-ti fie rusine. Poate i-ai luat chiar de la coafor sau ai purtat o palarie sau o caciula care nu era a ta. Sau de la o perna straina. Nu e o rusine, oricum. Se poate intampla oricui. Intreaba farmacistul si iti va da o lotiune speciala cu care scapi de paduchi intr-o singura zi. Succes!
Ti se v-a parea aiurea da... O alternativa naturala cu ajutorul careia scapati de paduchi, este maioneza. Acoperiti scalpul si parul copilului cu un strat de maioneza, aplicati deasupra o punga si lasati-l astfel timp de jumatate de ora. Spalati parul cu sampon si apoi inlaturati lindinele cu un pieptene special pentru paduchi.
Intreaba la farmacie este un sampon special. Daca nu scapi intreaba un medic.Nu trebuie sa te tunzi.
Gazul merge. Sa nu-ti treaca prin cap sa-l torni pe pielea capului, faci un tampon de vata il imbibi cu gaz si tamponezi cu el parul umezit( spalat in prealabil). Apoi legi parul cu un turban de prosop si-l lasi pana dimineata.
Pe urma te speli bine pe cap
Cumpara un piaptan mai mic si cu dinti desi si piaptanate pe o coala alba de hartie cat de des poti tu pe zi si spala-te cu samponul ala ce la-i cumparat de cel putin 2 ori pe zi si stai cu parul prins in coada cand iesi din casa pupici
Iti din experienta, ca am avut si eu in familie un caz.
Fratele meu mai mic a luat paduchi de la scoala si ii era tare rusine.
Din cate imi aduc aminte, stiu ca mama a cautat un tratament natural pentru paduchi si ouale lor care sa nu ii afecteze scalpul sau sa ii cada parul dupa ce termina tratamentul.
A gasit la recomandarea unui doctor un Gel natural impotriva paduchilor cu ulei din arbore de ceai (Tea Tree Oil) de la Thursday Plantation.
Gelul acesta nu e ca celalalte produse sa iti curga in ochi(gen sampon) si cel mai placut e ca deja are in pachet un pieptan special pentru paduchi.
Efectele s-au vazut foarte repede, chiar de la prima utilizare. Fratele meu a scapat complet si repede de paduchi si oaule lor.
Imi aduc aminte ca mama era tare multumita de produs, ca a scapat natural de paduchi si chiar ii povestea unei prietene despre cat de eficient este produsul si ce bine miroase.
Pup