Cand esti mica esti vaccinata impotriva pojarului... teoretic ar trebui sa nu faci
Nu cred. Pojarul este una dintre bolile copilariei, asa ca, trebuie sa faci si tu pana la urma!
Mama frate..este deja epidemie..si eu am rubeola. si in orasul meu sunt o groaza de cazuri. daca nu ai facut e aproape sigur ca vei face. oricum mai bine faci acum decat mai tarziu. k tot va trebuie sa faci macar odata in viata. a 2-a oara nu mai faci(cu exceptia unor cazuri rare)..chiar nu stiu dc te feresti atat..in plus trece intr-o saptamana. n e cine stie ce
Si eu am rubeola de ieri si nu ma simt foarte mandra de asta, deja nu o mai suport Epidemie a fost la mine in liceu, din 30 de colegi, vreo 11 au avut rubeola pana acum.
@baba, examene ai mai incolo, pe la sfarsitul lui Mai, nu acum ..asa ca eu zic ca daca ar fi sa faci rubeola, e bine sa o faci acum cum a zis si P3R5I3, nu sa stai la 21 de ani cu bubitele si mancarimile pe tine. Daca e sa fii luat virusul de la persoana respectiva, abia peste vreo saptamana o sa se manifeste, si de oprit nu ai cum sa opresti. decat sa-ti intaresti sistemu imunitar cum a zis Andradaalina. Ia propolis, echinacee, spirulina, hidrateaza-te mult..sa nu dai in complicatii daca e sa faci. Sanatate!
Nu neaparat trebuie sa o iei daca ai stat langa cineva... dar daca o iei rubeola sau pojarelu nu pojaru e usoara adica tine 5/7 zile nu ai ce face daca ai luat-o ai luat-o dar daca vrei sa iti intaresti imunitatea incearca propolis