anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Astazi am mancat cam mult si am o senzatie naspa, adica imi vine un fel de acid pe gat si mai si ragai

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| PsyhoWoman a răspuns:

Ai hiperaciditate. iti recomand 1 pastila de no-spa sau digest duo. sa te faci bine si ai grija ce mananci happy

7 răspunsuri:
| Silviu591 a răspuns:

Da..si?

| Azµre a răspuns:

1 lingurita de bicarbonat dizolvat intr-o cescuta de apa, bei amestecul si trece in cateva minute sau iei de la farmacie dicarbocalm, bioanacid sau orice altceva pentru arsuri la stomac/hiper acididate

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ti sa aplecat de atita postari fara sens la Dragoste si sex.

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Pai sa stiti ca intrebarea mea are legatura cu categoria, deoarece daca ti e rau nu mai poti face bungabunga

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

M-ai facut sa rid.Da, daca iti este rau, nu mai poti face "bungabunga" asa cum zici.

| SentimentalConsil a răspuns:

Iti recomand sa mergi la un consult medical, Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativa si aiurea uneori

| denisseioana a răspuns:

Colebil+mezym forte