| OHmyGosh a întrebat:

Astazi am mestecat un pachet intreg de guma.
O sa mi se intample ceva rau?big grin
PS:Luna trecuta am mai mancat asa intr-o zi si nu mi s-a intamplat nimic.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Mary24 a răspuns:

Nu...nu iti fa griji nu se va intampla nimic, si eu sunt asa mestec muuulta gumalaughing)

27 răspunsuri:
| haiZI a răspuns:

E grav
lol

| MindFreak a răspuns:

ABSOLUT INCREDIBIL! 24 de idioti si 24 raspunsuri la fel de idioate.
Atunci cand mesteci, in stomac se elibereaza suc gastric, compus din mult acid clorhidric, iar daca mesteci pe stomacul gol, acidul iti va afecta mucoasa stomacala si exista risc de gastrita sau ulcer gastric.
Asa ca mai baga cate un pachet in fiecare zi si bafta la ulcer.

| mmeee79 a răspuns:

Lol, normal ca patesti... ti se incalcie matele si nu vei mai putea manca guma!
haha. ce intrebare.

Un an nou fericit!

| Mihaela a răspuns:

Nu. Stai linistita, nu o sa mori.

| Kerli a răspuns:

De acord cu MindFreak si Styx

| Betty a răspuns:

Te plictisesti rau, nu? raised eyebrows

| MrsBrunetzyka a răspuns:

Nu! Nu are ce sa ti se intample

| ii a răspuns:

rolling on the floorrolling on the floorrolling on the floorrolling on the floor
O intrebare stupida rolling on the floorrolling on the floorrolling on the floor
Daca luna trecuta nu ti s-a intamplat nimic, luna asta dc sa ti se intample?rolling on the floor

| MiyakoSaki a răspuns:

Nu o sa patesti nimic, deoarece doar ai mesticat-o nu ai inghitit-o, dar mananca mai putina guma ca s-ar putea sa te ingrasi si totusi un pachet este mult.

| Mirco a răspuns:

Nu se intampla nimic

| Crisu a răspuns:

Omg! Nu!
Nu se intampla nimic.Chiar daca mai spun unii asa ca sa te sperie, sunt doar niste glume.

| ddanaraluca a răspuns:

Hei, Initete
nehhh, nu cred ca acum ti se intampla ceva rau INSA, ai grija nu cumva sa mesteci guma pe stomacul gol, asta dauneaza mult stomacului poti face ulcerhappy...si apropo las-o mai incet cu guma, daca luna trecuta sau azi nu ai patit nimic asta un inseamna ca cu timpul nu vor aparea complicatii
Deci ai grija, succes

Răspuns utilizator avertizat
| OctinioSlatina a răspuns:

E acum si tu oh go on.Singura problema ar fi ca guma de mestecat agraveaza gastritele si ulcerele gastrice daca este consumata pe stomacul gol. In acelasi timp, daca se fac excese, indulcitorii artificiali din guma incetinesc cresterea in cazul copiilor si provoaca tulburari ale sistemului nervos.Deci,poate sa-ti faca rau doar daca mesteci in fiecare zi un pachet/jumate de guma. Stai linistitawinking

| Karashi a răspuns:

Nu o sa ti se intample nimic rau! Dar daca continui asa mereu, sa nu te astepti ca nu ti se va intampla nimic rau, cu siguranta te vor durea maselele continund asfel!
Dar acum poti sta linistita, nu patesti nimic!^_^

| mimpyan a răspuns:

Nu prea are ce sa se intample. Cum scrie si pe pachet, in exces are efect laxativ. Insa daca in fiecare zi se intampla asta, o sa ajungi sa ai ulcer stomacal si multe alte chestii. Citeste aici sa te lamuresti: http://www.doctor.info.ro/guma_de_mestecat_pro_si_contra.html

| aditilica a răspuns:

Nu o sa ai nimicrau, doar ca s ar putea sa aiba efect de laxativ.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Logic ca nu! ce ai vrea sa ti se intample?laughing))

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde de guma. daca ai mancat din aia cu tatuaj la 0. 30 lei nu ti se intampla nimica laughing pentru ca i se duce gustu repede si nu au multe chimicale in ele

| OHmyGosh explică:

Am mancat pentru ca imi era foame si am mancat ce am gasit si eulaughing. Nu mai mancasem de la iora 9 dimineata si era ceasul 4 jumate...deci.e ceva timp.
Imi era foame, iar mama gatea de revelion si nu am vrut sa o deranjez, asa ca am manat tot pachetul de guma foarte mentolata

| RockOut4ever a răspuns:

Nu ai ce sa patesti. funda?

| SEXobeat a răspuns:

Nu o sa se intample nimic poate o sa te doara un pic maxilarul

| Cataa9 a răspuns:

Nu o sa ti se intample nimic, decat ca s-ar putea sa te doara maxilarul putin.

| Dεεαღ a răspuns:

Nu are ce sa ti se intamplehee hee

| Starpixie75_8540 a răspuns:

Nu ti se va intampla nimic rau...

Întrebări similare