| Blackwoman27 a întrebat:

Astazi am umblat cu picioarele goale pe gresie,sunt si pe stop, ei bine cred ca mai aveam o zi si mi se termina...da asa, am umblat doar 2 minute cu picioarele pe gresie, cand m-am intors in camera m'a luat o durere de burta si a inceput sa imi curga, woww mamaa..x_x.eu asteptam sa se termine si imi curgea ca si cum ar fi a2a zi de menstruatie, am mai umblat cu picioarele goale pe gresie cand eram pe stop dar nu am patit nimic...acum insa.:-s.Ce pot face? de la ce poate fi

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| raluk27 a răspuns:

Cred ca ai racit in zona aceea. Nu stiu daca e doar de la mersul desculta pe gresie (depinde si cat ai stat fara papuci de casa). Noi, fetele racim foarte usor si daca umblam mai dezbracate intr-o dimineata, si daca stam cu fundul pe ciment etc. Ia o sticla din plastic, umple-o cu apa calda si tine-o pe burta. Sau aplica metoda veche, cea de a sta cu fundul pe ceva cald.

| frikk a răspuns:

rolling on the floor))) du-te si culcate, odihneste-tewinking

| denisa123456 a răspuns:

Daca nu se amelioreaza situtia, eu zic sa consulti un medic.bafta