| Solange97 a întrebat:

Astazi am vazut ceva galbuie pe chiloti si m-am speriat dar cat dureaza asta? am 11 ani.
Va rog frumos sa raspundeti aceasta intrebare.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| OrdinaryGirld a răspuns:

Ar putea fi o infectie, nu e ceva foarte grav dar trebuie sa te duci la doctor.O sa iti dea tratament si in cateva saptamani o sa iti treacawinking

7 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Ai intrat in faza de prepubertate, cand vaginul tau secreta leucoreea.O secretie vaginala normala este clara sau putin albicioasa, cu o consistenta precum a albusului de ou, fara miros sau cu un miros specific, care nu este neplacut. Fiecare femeie are o secretie vaginala normala incepand din perioada pubertatii si terminand la menopauza.Probabil ca in cateva luni vei avea prima ta menstruatie.

| AliceIDK a răspuns:

Buna.
Poate te+ai scapat pe tine. Este ceva normal.

| IMISSYOUBABY a răspuns:

Nu e nimic grav are orice fata can e mai mieca inainte sa-i vina menstruatie stai linistita sper ca te-am ajutat

| SmileSmileSmile a răspuns:

Buna! Posibil sa iti vina menstruatia! Poate te ajuta asta http://www.calmens.ro/menstruatia.php :)

| NoName007 a răspuns:

Poate ai facut pe tine...thinking

| IuliaMand a răspuns:

Pai aia se numeste scurgere vaginala, nu te speria e doar o chestie prin care ti se curata vaginul
Poate sa iti curga catva in fiecare zi nu ai de unde sa stii
Sper ca te-am ajutat fundabig grin?

| Sabina1998 a răspuns:

Nu sunt sigura, dar cred ca s-ar putea sa-ti vina ciclul.si mie inainte, imi apareau pete galbui!winking