| SadBoyForever a întrebat:

Astazi dimineata la ora 8.00 am fost anuntat ca tatal meu care lucreaza in Anglia din iunie 2018 a suferit un atac cerebral crying

Imediat cum am aflat vestea am inceput sa plang fara oprire si de atunci simt ca tremur fara oprire crying de asemenea mami a plans ca si mine toata dimineata.

Este primul moment de cumpana din viata mea, cum pot sa fac sa il depasesc?

Ne-am rezervat deja un bilet cu ruta București - Londra, pentru mâine seară la 18.45.

Eu plănuiesc însă să rămân acolo definitiv pentru a fi alături de tatăl meu, dar mami la finalul anului 2020 iese de drept la pensie însă eu vreau să merg acolo neapărat.

Și în plus, mai este Brexit-ul și aș vrea măcar eu să plec cât mai repede.

P.S.: Se poate pensiona tata pe caz de boală dacă nu are vechimea legală pentru pensie încă?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Ar fi fost ultimul lucru sa scriu pe TPU, daca eram in locul tau, in asemenea situatie.

| SporeBox a răspuns:

Ai grija ca mai sunt si tepari care golosesc metoda accidentul. Acel frate va cere bani ca il ingrijeste? Mai bine il suni pe tatal tau si il intrebi ce se intampla. Daca chiar e adevarat ar trebui sa vorbiti cu un psiholog sau psihiatru daca e asa de rau si de acolo urmati ce va spune. Si incercati sa va calmati. Dar mai inainte de toate suna-l pe tatal tau de pe numarul lui pe care stii ca vorbeati mereu si intreaba-l daca e adevarat ce se intampla.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Eu eram deja in avion acolo, nu pe TPU. sau ma rog daca eram in locul mamei tale.

Bula
| Bula a răspuns:

Fii barbat!
TU trebuie sa fii lucid in asemenea cazuri!

| Furnicuta000 a răspuns:

Daca aveti bani si buletine de ce nu mergeti pana acolo? Un atac cerebral e ceva grav, daca se intampla ceva si veti trai toata viata cu regretul ca nu ati fost langa el?
Scuze, dar acum nu e important faptul ca depresia de care deja suferiti se adanceste putin ci sa faceti ceva pentru el. El nu s-a sacrificat mergand la munca la mii de km distanta ca sa va trimita voua bani?
E NORMAL sa va afecteze o tragedie mai ales cand e vorba de un apropiat, indiferent ca luati antidepresive sau nu, dar numai eu vad o atitudine gresita la tine?

| LonelyLoner92 a răspuns:

Luați legătura de urgență cu fratele tatălui tău și rezervați-vă de urgență două bilete de avion cât mai repede cu putință.

Muta-ți-vă neapărat în Anglia cu tatăl tău deoarece acum are nevoie de voi mai mult ca niciodată.

| sierra1 a răspuns:

"vand in vedere ca noi urmam un tratament anti-depresiv, aceasta tristete o sa ne afecteze si mai mult"

dacă văd eu bine, tu ești mai ingrijorat de persoana ta nu de tatăl tău, care are probleme REALE

| Bizon95 a răspuns:

1. plansul e un lucru FOARTE BUN, "fii barbat" inseamna sa nu renunti, nu sa nu arati nici o emotie, atunci esti robot
2. MOARTEA FACE PARTE DIN VIATA, nimeni nu traieste pentru totdeauna, cand iti vine sorocul, asta e, cand maica-mea s-a imbolnavit, am incercat sa fac ce am putut si de fiecare data cand reuseam ceva, aparea altceva care o facea si mai rau (e clar ca ii venise sorocul, dar NICI IN ZIUA DE AZI NU POT SA ACCEPT CU ADEVARAT ASTA)

3. principalul lucru pe care poti sa il faci e sa te gandesti ca parintele te-ai iubit si ca, TREBUIE sa iti continui viata, pentru ca asta ar fi vrut el pentru tine, iar asta are valoare de adevar absolut!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A plecat pentru voi, să vă asigure o viață mai bună. Dacă ar fi fost în România salariile ca în Occident atunci nu mai plecau românii la muncă. Nu știu ce sfat să îți dau, nu sunt psiholog. Eu zic să iei o pastilă extravalerianic cardio, o ți sub limbă si te mai calmează. Eu din astea am luat când am fost supărat. Însă să nu faci exces de pastile din astea, nu sunt nici bomboane. Pastilele normal erau pentru mama, însă am luat și eu și m-a ajutat sa ma calmez pentru a nu intra în panică. Găsești la farmacie și nu e nevoie de rețetă. 30 lei costă sau mai mult.

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Nu te pot ajuta ca nu ma pricep dar un sfat iti pot da: capul sus si lupta pentru el. Ma bucur ca tii la tatal tau si sa va dea Dumnezeu sanatate tuturor!