Da-te cu niste creme.s-ar putea sa fie din cauza ca ai mancat prea sarat...hidrateaza-te..stai linistita am avut si eu asa.a disparut de la sine..sa nu incerci tot felul de chestii cum ar fi sa apesi acolo fiindca se umfla mai rau. Funda?
Nu este o regula se poate sa iti treaca peste noapte..sau peste o saptamana.dar nu dureaza mult.maxim o saptamana jumatatae cam asa.
Nu poate fi de la acel sapun..eu ma spal dimineata pe fata cu sapun.dar nu imi ating buzele..ca mi le fac ca batraneiii.mi le "bag"inauntru ca sa nu le ating...este si de la raceala. daca ai stii tu ce se intampla la ganglioni la raceala.ia sa te apesi in spatele urechi mai jos...sa vezi cum te dor ganglionii..ai fii ingrozita daca ai stii ce se intampla in interiorul corpului uman..nu te panica..nu e nimic grav. fundita?
Bună.
Poate fi și un herpes chiar dacă nu ai avut niciun simptom, ești răcită.
Pui tinctură de propolis.
Sănătate.
Pa, pa.
Buna!
Ti-ai muscat buzele, asa-i?
Asa mi s-a intamplat si mie odata si cand am ajuns la doctor am fost intrebata daca imi musc buzele si am spus da. Apoi, ti s-au umflat pentru ca atunci cand le musti iti curge putin sange si iti ramane o mica mititica rana (chiar daca nu o simti), iar atunci cand mananci intra substante din hrana in crapatura aia si asa ti se umfla.
Ori se prea poate sa fi mancat ceva la care sa ai alergie. Odata am mancat un lagos din oras si atunci mi s-a umflat buza, dar pe dinauntru.
Stai linistita Raluca, o sa iti treaca pana maine dimnineata.
Poate ai o afta sau ceva de genul...foloseste o crema/solutie pentru asa ceva...in maxim 2-3 zile dispare