| Anonime a întrebat:

Astazi,din greseala am primit un genunchi in nas de la sora mea...happy Stiu, pare amuzant dar nu e...Ma doare foarte tare nasul pentru ca m-am lovit chiar in os,mi-a curs si sange,dar foarte putin, dar ideea e ca e umflat si mi se pare ca e si mai cocosat. Se poate sa mi se fi strambat de la lovitura? Vreau raspunsuri serioase nu la misto. straight face

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Gabi19971983 a răspuns:

Nu, stai linistita, nu are cum. Iti dat seama ca pentru a se instramba ar trebuie sa se rupa.
Pentru inlaturarea durerii si umflaturii pune niste gheata de la frigider, si nu vei mai avea nimic.
Succes, nu te ingrijora!

3 răspunsuri:
| Rebecca123 a răspuns:

Daca te-a lovit tare, da e posibil sa i se fi strambat daca ai auzit ca o pocnitura inseamna ca e posibil sa ti se fi strambat nasul, pune o compresa rece sa ti se densumfle si du-te la doctor sa iti faci o radiografie si sa vezi ce iti zice doctorul.

| Marily1997 a răspuns:

Du-te la medic, daca ceva va plati sora ta.

| PaulZaky a răspuns:

Pune compresa cu apa rece, sa se dezumfle. Se stramba in functie de cat de tare a fost lovitura.