| Skrilly a întrebat:

Astazi eram in prima zi de regim, dar am dat o in bara mancand cu 1000 de calorii in plus. Daca o sa fac exercitii care sa arda cele 1000 de calorii (https://www.youtube.com/watch?v=ocWjGpBrTjg) o sa slabesc in continuare?:)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Tu chiar crezi ca reusesti intr-o zi sa faci exercitii incat sa arzi 1000 calorii?

| AirănMeidăn a răspuns:

normal ca da
singurele chestii care te ingrasa sunt caloriile in plus. daca nu sunt calorii in plus, nu ai cum sa te ingrasi, e simplu
apropo, te inteleg al naibii de bine

| Skrilly explică (pentru AirănMeidăn):

Off laughing) urât de noi. Mai am o întrebare care mă macină de mult:
La sfârșitul zile să zicem că am mancat un kebab, care are un numar ridicat de calorii, dar eu am mancat doar asta. La sfarșitul altei zile să zicem că am mancat multe fructe si legume care adunate au aceelași numar de calorii cu kebabul. Chiar dacă mănânc junk food sau fructe și legume e aceelași lucru? Diferă doar că legume dau o senzație da sațietate îndelungată? Atât?

| AirănMeidăn a răspuns (pentru Skrilly):

da, e acelasi lucru, mai ales daca mananci toate caloriile alea dintr-o data. daca mananci de exemplu 5 mese fiecare a 100 de calorii pe tot parcursul zilei(deci nu o singura data), e ok. daca mananci o singura masa de 500 de calorii, mai naspa, fiindca corpul tau vede ca nu primeste mancare si trece in starvation mode, si atunci cand primeste o sa isi faca provizii, adica te ingrasi. in concluzie chiar daca mananci kebab-ul ala, nu-l manca pe tot deodata mai ales ca asta e tot ce mananci in ziua respectiva. stiu ca e greu sa te abtii, dar trebuie sa poti, k