| Iuliaaa0298 a întrebat:

Astazi la ora de sport m-am decis eu asa sa ma joc fotbal cu clasa (si asa fac sportul din an in paste), ca doar ce se poate intampla?! m-au pus in poarta ca la alergat sunt praf si in timpul jocului eu vorbeam cu niste fete de pe margine si cand intorc privirea in fata vad mingeaaaa care vine spre mine cu viteza luminii. Era deja prea tarziu si n-am avut timp sa reactionez. Mi-am luat o minge in burta de zici ca m-a impuscat unu. M-a durut pe moment si dupa o ora imi venea sa vomit si imi era rau. Acum dupa vreo 6 ore nu mai simt nimic... e posibil sa fi patit ceva? laughing chiar daca nu mai simt durere. Nu radeti de mine pls xd

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| elenamaria11021 a răspuns:

Buna.
Nu cred ca ai patit ceva grav avand in vedere ca nu mai ai dureri.

| AdrianBRMconsulting a răspuns:

Buna, daca nu te mai doare esti bine, ai scapat, eventual vezi 1-2 zile daca te mai doare, daca vrei sa fii sigur, du-te la medic totusi si fa si o ecografie abdominala.

Inscrie-te acum pe siteul Bursa Romana de Marfuri Consultanta in Afaceri www.brmconsulting.ro si vei primi gratuit un abonament pe 12 luni la buletinul bursier in valoare de 500 lei+TVA.